Városlista
2024. február 26, hétfő - Edina

Hírek

2024. Február 08. 08:00, csütörtök | Helyi

A Tamási Rendőrkapitányságon tartottak nyílt napot középiskolásoknak

A Tamási Rendőrkapitányságon tartottak nyílt napot középiskolásoknak

A Tamási Rendőrkapitányságon tartottak nyílt napot azoknak, a továbbtanulás előtt álló középiskolásoknak, akik érdeklődnek a rendőri hivatás iránt.

A program kezdeteként dr. Kuti István r. ezredes kapitányságvezető köszöntötte az érdeklődőket. Ezt követően Hegedűs Tímea bűnmegelőzési előadó és Csanádi Bálint r. főtörzsőrmester, a Bűnügyi-Technikai Helyszínelő Alosztály bűnügyi technikus tartott bemutatót a diákoknak. Az érdeklődők megismerkedhettek a bűnügyi és a rendészeti szakterülettel, megtekinthették a bűnügyi technikai eszközöket, felszereléseket, szolgálati gépjárműveket, valamint körbe vezették őket a kapitányság épületében is.

Tájékoztatást kaptak továbbá a rendészeti képzés lehetőségeiről, a jelentkezés feltételeiről és a rendőri hivatásról. A rendezvény résztvevői megtekinthették az ORFK rendőri imázsfilmet, valamint a Körmendi Rendvédelmi Technikum bemutató kisfilmjét is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 24. 10:00, szombat | Helyi

Itt adhat vért Tolna vármegyében február 26–március 3. között

Kérjük, mielőtt elindul vért adni, ellenőrizze a kiválasztott véradás helyszínét és időpontját a következő webcímek egyikén: www.ovsz.hu; www.voroskereszt.hu

2024. Február 23. 15:22, péntek | Helyi

Két témában várja az alkotásokat idén a katasztrófavédelem

2024-ben a Katasztrófavédelem Központi Múzeumával közösen hirdet alkotói pályázatot a katasztrófavédelem Országos Tűzmegelőzési Bizottsága.

2024. Február 21. 14:54, szerda | Helyi

Képzésen vettek részt Tamási tűzoltói

Bán Attila tűzoltó ezredes, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltósági főfelügyelője kifejezetten az elektromos hajtású járművekkel kapcsolatos tudnivalók figyelembevételével tartott előadást.

2024. Február 19. 10:59, hétfő | Helyi

A vendéglátóhelyeket ellenőrzik a revizorok Tolnában

Tamásiban csütörtökön kell ellenőrzésekre számítani.