Városlista
2021. november 28, vasárnap - Stefánia

Hírek

2021. Október 15. 08:47, péntek | Helyi

A Tankcsapda és a Dinamit lépnek fel Tamásiban

A Tankcsapda és a Dinamit lépnek fel Tamásiban

Október 17-én, vasárnap a TANKCSAPDA és a DINAMIT együttesek adnak koncertet Tamásiban.

Az Őszi Hacacáré összehozza Magyarországot. Ingyenes koncertek, közösségi megmozdulások, családi programok, falunapok és kézműves foglalkozások az ország számos pontján. 2021. augusztus végétől október végéig tartó kilenchetes időszakban országos koncertsorozat indul, aminek fő célja az összetartozás közös megünneplése, amit hosszú elzártság után ismét személyesen, együtt tehetünk meg. Az Őszi Hacacáré 228 állomásának zenei kínálatában egyaránt megtalálhatók a zenészlegendák, a fesztiválzenekarok és a mulatós műfajt képviselő előadók. Az Őszi Hacacáré eseményeivel bejárja Magyarországot. A helyszínek, a pontos menetrend, a fellépők listája folyamatosan frissül. A zenei programokat olyan kísérőprogramok színesítik, mint a kézműves és hagyományőrző bemutatók, valamint gyermekfoglalkoztatók. A rendezvények ingyenesen látogathatóak.

Október 17-én, vasárnap a TANKCSAPDA és a DINAMIT együttesek adnak koncertet Tamásiban. A debreceni rock’n’roll trió a Tankcsapda, egyedülálló hangzásvilágával és tartalmas dalszövegeivel a magyar zenei élet egyik legnépszerűbb zenekara. A balladisztikus daloktól a gyors és dallamos rock és punk témákon át a heavy metál hangzásig minden megszólal majd a tamási koncerten is aznap 19.15-től, a rendezvénytéren felállított nagyszínpadon! Előttük – 17.50-től – a több mint négy évtizede supergroupként megalakult Dinamit együttes lép fel, legendás tagokkal! A koncertek díjtalanul látogathatók, és az aktuális járványügyi szabályok szerinti kerülnek lebonyolításra. A jelenleg hatályos központi rendelkezések szerint a rendezvényen való részvétel védettségi igazolványhoz kötött.

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 26. 10:23, péntek | Helyi

Urnák közé rejtette a drogot a tamási férfi

A tamási rendőrök egy koporsók és urnák forgalmazásával foglalkozó vállalkozót vettek őrizetbe november 24-én késő este, aki legális üzlete mellett kábítószer-kereskedelemmel is foglalkozott.

2021. November 26. 09:33, péntek | Helyi

Nagykorúvá válik a Tamási Kalendárium

Megkezdődött a 2022-es Tamási Kalendárium már meglévő anyagának szerkesztése, de gőzerővel folyik a még hiányzók összegyűjtése is.

2021. November 26. 09:32, péntek | Helyi

Ingyenes lakossági napelem pályázatról tartanak tájékoztatót

Ingyenes lakossági napelem pályázatról és fűtési rendszer bemutatásáról tartanak tájékoztatót Tamásiban, valamint a megvalósítási kérdésekről is szó esik.

2021. November 26. 09:31, péntek | Helyi

Sok az ittas járművezető, figyelmeztet a rendőrség

Az elmúlt napokban hét ittas járművezetőt is elfogtak a Tolna megyei rendőrök. Ketten közülük balesetet is okoztak.