Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2021. Október 15. 08:47, péntek | Helyi

A Tankcsapda és a Dinamit lépnek fel Tamásiban

A Tankcsapda és a Dinamit lépnek fel Tamásiban

Október 17-én, vasárnap a TANKCSAPDA és a DINAMIT együttesek adnak koncertet Tamásiban.

Az Őszi Hacacáré összehozza Magyarországot. Ingyenes koncertek, közösségi megmozdulások, családi programok, falunapok és kézműves foglalkozások az ország számos pontján. 2021. augusztus végétől október végéig tartó kilenchetes időszakban országos koncertsorozat indul, aminek fő célja az összetartozás közös megünneplése, amit hosszú elzártság után ismét személyesen, együtt tehetünk meg. Az Őszi Hacacáré 228 állomásának zenei kínálatában egyaránt megtalálhatók a zenészlegendák, a fesztiválzenekarok és a mulatós műfajt képviselő előadók. Az Őszi Hacacáré eseményeivel bejárja Magyarországot. A helyszínek, a pontos menetrend, a fellépők listája folyamatosan frissül. A zenei programokat olyan kísérőprogramok színesítik, mint a kézműves és hagyományőrző bemutatók, valamint gyermekfoglalkoztatók. A rendezvények ingyenesen látogathatóak.

Október 17-én, vasárnap a TANKCSAPDA és a DINAMIT együttesek adnak koncertet Tamásiban. A debreceni rock’n’roll trió a Tankcsapda, egyedülálló hangzásvilágával és tartalmas dalszövegeivel a magyar zenei élet egyik legnépszerűbb zenekara. A balladisztikus daloktól a gyors és dallamos rock és punk témákon át a heavy metál hangzásig minden megszólal majd a tamási koncerten is aznap 19.15-től, a rendezvénytéren felállított nagyszínpadon! Előttük – 17.50-től – a több mint négy évtizede supergroupként megalakult Dinamit együttes lép fel, legendás tagokkal! A koncertek díjtalanul látogathatók, és az aktuális járványügyi szabályok szerinti kerülnek lebonyolításra. A jelenleg hatályos központi rendelkezések szerint a rendezvényen való részvétel védettségi igazolványhoz kötött.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.