Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Május 16. 10:52, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

A teherautó nyitott fülkéjéből lopott

A teherautó nyitott fülkéjéből lopott

A tettes eltulajdonított egy övtáskát, benne több százezer forint készpénzzel. A Tamási Rendőrkapitányság munkatársai bíróság elé állítási javaslattal zárták a nyomozást


A Tamási Rendőrkapitányság nyomozást folytatott lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 30 éves pincehelyi férfi ellen.

Egy pincehelyi férfi tett feljelentést a rendőrségen, mert május 9-én 15 óra 28 perckor ismeretlen tettes a tehergépkocsijának nyitott fülkéjéből eltulajdonított egy övtáskát, benne több százezer forint készpénzzel. A rendőrök a helyszíni szemlét tartottak, majd a nyomozás eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetőjét, akitől az övtáskát, valamint a készpénz egy részét lefoglalták. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, a bűncselekmény elkövetését beismerte, szabadlábon védekezhet - tájékoztatott Huszti Gábor, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A Tamási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal az ügyészségnek átadták.

A rendőrség minden törvény által biztosított eszközt igénybe vesz a bűncselekmények visszaszorításának érdekében, de arra kérik az állampolgárokat, hogy tegyenek vagyonbiztonságuk érdekében. A hasonló jellegű lopások jelentős része nyitott járművekből történik. Kérik, hogy minden esetben zárják le járművüket és soha ne hagyjanak nagyobb értéket az utastérben. A látható helyen hagyott értékek, valamint a nyitott jármű felhívást jelent a bűnelkövetők felé!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 09. 08:14, kedd | Helyi

Eltűnt Orsós Veronika Melinda és Fodor Krisztina

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.