Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. November 26. 07:38, csütörtök | Helyi
Forrás: teol.hu, fotó: Magyar Vöröskereszt Tamási

A térség önkéntes segítőit díjazták

A térség önkéntes segítőit díjazták

A térség véradóit köszöntötték nemrégiben, a Tamásiban rendezett ünnepségen.

Vannak közöttük, akik már több mint százszor segítettek embertársaikon, így Haág János 113-szoros, Berkes Béla 103-szoros, Tóthi György 102-szeres és Hermann Ádám 101-szeres véradó. Nyolcvanszoros donorként vehetett át elismerést Panácz László és Séllei Lajos, hetvenötszörösként Varga Zoltán Sándor, hetvenszeresként Orsós István és Kovács Béla, míg hatvanszoros véradóként Ercsényiné Szőke Katalin és Szűcs József.

Az ötvenedik véradás alkalmából Marcsa Jánosnét, Iker Magdolnát, Kovács Mária Piroskát, Tóth Istvánt, Csike Tamást, Porga Józsefet, Sólyom Istvánt, Szabó Istvánt és Száraz Istvánt köszöntötték, a negyvenszeres véradók Mikoly Tibor Márton, Gaál Sándor, Varga István Albert, Adrián Péter, Csuti Klára Ida és Schellenberger Ervinné, a harmincszorosok Kis Miklós, Lipics József, Katona Ferencné, Ötvös Zsolt, Vacsora József, Frei Zoltán, Jakab János, Kárász Attila Miklós, Romsics József, Dávid Ferenc és Varjassy János Géza.

Véradás szervezői munkájáért ezüst emlékérmet kapott Szita Gyuláné, a véradó mozgalom támogatásáért Tamási önkormányzatát és a Kop-Ka Zrt.-t díjazták, az önkéntesek közül Kaszás Lászlónét, Pintér Lászlónét és Jakab Jánosnét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.