Városlista
2021. november 28, vasárnap - Stefánia

Hírek

2021. November 16. 09:19, kedd | Helyi
Forrás: TEOL

A tragikusan elhunyt gyulaji fiatalok családjainak vásároltak tűzifát

A tragikusan elhunyt gyulaji fiatalok családjainak vásároltak tűzifát

A Tolna Megyei Cigány Nemzetiségi Önkormányzat és az Országos Cigány Nemzetiségi Önkormányzat képviselői összesen 500.000 forint értékben vásároltak tüzelőt – közölte hétfőn a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Még 2021. szeptember 30-án, a 65-ös számú főút 69-es kilométerszelvényében történt a baleset, amikor személygépkocsival ütközött egy tehergépjármű. A személyautóban öt gyulaji férfi utazott, közülük a legfiatalabb 17, a legidősebb 27 éves volt. A balesetben hárman a helyszínen, egy fiatal pedig néhány nappal később a kórházban halt meg, ötödik társuk súlyosan megsérült. A rendőrség közleményében kitér rá, hogy a gyulaji férfiak mindannyian rokonok voltak. A nehéz helyzetbe jutott családoknak a Tolna Megyei Cigány Nemzetiségi Önkormányzat és az Országos Cigány Nemzetiségi Önkormányzat képviselői összesen 500.000 forint értékben tüzelőt vásároltak. Az családoknak egyenként 5-5 köbméternyi fát adtak át november 12-én. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Területi Kisebbségi Kapcsolattartó Munkacsoportjának képviselője, Orsós Zoltán r. őrnagy közvetítőként vett részt az ajándékozásban.

Címkék: Gyulaj, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 26. 10:23, péntek | Helyi

Urnák közé rejtette a drogot a tamási férfi

A tamási rendőrök egy koporsók és urnák forgalmazásával foglalkozó vállalkozót vettek őrizetbe november 24-én késő este, aki legális üzlete mellett kábítószer-kereskedelemmel is foglalkozott.

2021. November 26. 09:33, péntek | Helyi

Nagykorúvá válik a Tamási Kalendárium

Megkezdődött a 2022-es Tamási Kalendárium már meglévő anyagának szerkesztése, de gőzerővel folyik a még hiányzók összegyűjtése is.

2021. November 26. 09:32, péntek | Helyi

Ingyenes lakossági napelem pályázatról tartanak tájékoztatót

Ingyenes lakossági napelem pályázatról és fűtési rendszer bemutatásáról tartanak tájékoztatót Tamásiban, valamint a megvalósítási kérdésekről is szó esik.

2021. November 26. 09:31, péntek | Helyi

Sok az ittas járművezető, figyelmeztet a rendőrség

Az elmúlt napokban hét ittas járművezetőt is elfogtak a Tolna megyei rendőrök. Ketten közülük balesetet is okoztak.