Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. December 18. 09:32, hétfő | Helyi

Advent harmadik vasárnapján ismét megtelt élettel a rendezvénytér Tamásiban

Advent harmadik vasárnapján ismét megtelt élettel a rendezvénytér Tamásiban

Advent harmadik vasárnapjának délutánján ismét megnyitotta kapuit a kézműves vásár, az ételt, italt árusító pavilonok - számolt be róla a Tamási Művelődési Központ Facebook oldala.

A művelődési központ előterében zajló kézműves foglalkozáson ajándéktárgyakon túl a karácsony elmaradhatatlan ételét, a mézeskalácsot készíthették el a programon résztvevő gyerekek.

A szabadtéri színpadon a Würtz Ádám Általános Iskola Énekegyüttese, Gulyás Ildikó művészeti vezetésével karácsonyi énekekkel szórakoztatta a térre látogatókat, majd a Pántlika néptáncegyüttes korosztályos csoportjainak adventi műsorát láthatta a közönség. A műsort Kissné Kecskeméti Eszter, az együttes művészeti vezetője állította össze, citerán közreműködött Gulyás Ildikó és Kiss Alfréd.

A tér körszínpadán álló nagy adventi koszorún Tamási város polgármestere, Porga Ferenc - a német és francia testvérvárosok polgármestereivel együtt - gyújtotta meg a harmadik, rózsaszín gyertyát. 🕯Az est további részében a hazai könnyűzenei élet kiváló képviselői, Balássy Betty és Varga Feri ismert slágerekkel, karácsonyi dallamokkal zárta az adventi programsorozatot.

Advent utolsó vasárnapja az idei évben december 24-re, szentestére esik, amit már mindenki a szeretteivel ünnepel, így ezen a napon az előző hetekben élettel, programokkal teli rendezvénytér is elcsendesül és felgyullad a szeretet gyertyája a város óriási adventi koszorúján.

Fotók: Tamási Művelődési Központ Facebook oldala.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.