Városlista
2020. március 28, szombat - Gedeon, Johanna

Hírek

2017. Január 04. 08:29, szerda | Helyi
Forrás: Gutheil Magdolna

Antli Istváné a Gyulaj Zrt-ért aranygyűrű

Antli Istváné a Gyulaj Zrt-ért aranygyűrű

Ebben az évben az elismerő kitüntetést Antli István termelési és kereskedelmi vezérigazgató-helyettes vehette át Gőbölös Péter vezérigazgatótól.

Első munkahelyeként közel 20 éve a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt-nél és jogelődjénél dolgozó Antli István korábbi munkaköreiben és a jelenlegi termelési és kereskedelmi vezérigazgatói feladatait ellátva, jelentősen hozzájárult a Zrt. sikeres és elismert, fahasználattal, fakereskedelemmel és a közvetlen termeléssel összefüggő céljainak megvalósításához.
Antli István a középiskolai tanulmányait a Roth Gyula Erdészeti és Faipari Szakközépiskolában végezte, majd okleveles erdőmérnöki diplomát szerzet az Erdészeti és Faipari Egyetemen, Sopronban. Az erdőmérnöki diploma megszerzését követően a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Rt-nél kezdte meg szakmai pályafutását 1997. április elsején. A gyakornoki időszak után erdőművelési műszaki vezetőként dolgozott két erdészetnél, majd kontrolling vezetői munkakörbe került a Társaság Központjában. Két év elteltével fahasználati és fakereskedelmi ágazatvezetőként, majd az ágazatvezetést megtartva főmérnökként dolgozott tovább. Posztgraduális képzés keretében a Nyugat-Magyarországi Egyetemen mérnök-közgazdászként végzet, szintén Sopronban. 2010-ben termelési és kereskedelmi vezérigazgató helyettesi kinevezést kapott, mely munkakörben dolgozik jelenleg is. Egy olyan meghatározó munkatárs, aki a Részvénytársaság faanyag kereskedelmével, valamint a termelés irányításával, személyiségével elismerést vívott ki a kollégák között, valamint az erdészeti portfólióban egyaránt. Munkája a hosszú távú stabilitást, megbízhatóságot jelenti mind szakmai, mind pedig emberi téren a Zrt. életében. Fotóművészként jelentős szerepet tölt be az erdészeti és vadászati kultúra népszerűsítésében, melyet "Nimród díj" és "A vadászati kultúráért" díj is méltán fémjelez.

A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. évzáró ünnepségén, december 22-én a vezérigazgatói évértékelő után vehette át a "Gyulaj Zrt-ért" aranygyűrűt.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 28. 17:01, szombat | Helyi

Teljesen kiégett egy családi ház Ozorán

A tűzoltók egy gázpalackot hoztak ki az épületből.

2020. Március 28. 16:37, szombat | Helyi

A vásárlók biztonságára is figyelnek

Járőrszolgálattal és karitatív tevékenységgel is segítenek a Tamási Polgárőr Egyesület tagjai, szinte folyamatos a munkavégzés.

2020. Március 28. 10:11, szombat | Helyi

Repülési útvonallal fejezték ki köszönetüket

Különleges akciót hajtott végre tegnap délelőtt 11:30-kor indulva két pilóta, Vári Gyula és Földi István Tolna megye légterében is repülve.

2020. Március 28. 10:02, szombat | Helyi

Járványügyi kórház lett a Balassa, a D épület lesz a központ

Hogy járványkórháznak jelölték ki az intézményt, azt jelenti, hogy a fertőzéssel érintett betegek kezelésében a Balassa János kórházat centrumnak kell tekinteni.