Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2020. Szeptember 03. 14:58, csütörtök | Helyi

Átadják a kupakszívet holnap Tamásiban

Átadják a kupakszívet holnap Tamásiban

Az Ódor Kft. által készített kupakgyűjtő szívet szeptember 4-én, pénteken helyezik el a művelődési központ előtt, egy 10 órakor kezdődő átadó ünnepség keretében.

A szervezők várnak mindenkit, aki ezen az alkalmon szeretné bedobni összegyűjtött műanyag kupakjait a felállított gyűjtőbe. A gyűjtéssel nemcsak a környezettudatosság erősítése a cél, hanem jótékonysági adománygyűjtés is, a kupakokból befolyt összeget beteg gyermekek számára ajánlják fel. A KupakSZÍV célja tehát kettős: egyrészt szeretnék megelőzni, hogy a műanyagkupak, mint szemét szennyezze a környezetet, és környezettudatosságra szeretnék nevelni közösséget, másrészt a kupakok befolyt összeg jótékony célt szolgál. Az első kupakszívet a Color Metal Kft. és a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány közösen hozták létre, azóta országhatáron belül is rengeteg város csatlakozott a mozgalomhoz, és lelkesen gyűjtik saját településükön a műanyag kupakokat a hatalmas szívben. Szeptember 4-étől erre már Tamásiban is lehetőség lesz.

Címkék: kupakszív, Tamási, tolna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.