Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2018. Október 23. 20:08, kedd | Helyi

Átadták a Tamási Város Érdemes Közszolgálati Tisztviselője címeket is

Átadták a Tamási Város Érdemes Közszolgálati Tisztviselője címeket is

Kapoli-Molnár Klára és Kovácsné Kovács Erika a cím birtokosai

Kapoli-Molnár Klára a Pécsi Tudományegyetemen szerzett személyügyi szervezői diplomát, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen kormányablak ügyintézői képesítést, munkájához kapcsolódóan közigazgatási alapvizsgát és szakvizsgát tett. Első munkahelye az Igari Általános Iskola volt, ahol nevelőként dolgozott, ezt követően adminisztrátorként, majd titkárnőként tevékenykedett Simontornyán. 1991-től dolgozik a munkaügyi szervezetben, 24 éve Tamásiban, ahol számos munkakört, köztük osztályvezetőit is betöltött. A járások felállását követően a Foglalkoztatási Osztályon dolgozik. Feladatainak végrehajtását az ügyfélcentrikusság, a szolgáltató szemlélet, megbízhatóság jellemzi. Nagy figyelmet fordít általános és szakmai ismereteinek gyarapítására, kollégáival szemben segítőkész, együttműködő, igazi közösségi ember. Közel három évtizedes, foglalkoztatáspolitikai szakterületen eltöltött tapasztalata és kiemelkedően magas empatikus készsége miatt minden esetben szívesen nyújt segítséget az új kollégák betanításában, ismereteit, tudását szívesen megosztja másokkal. Munkája során jól tud együtt dolgozni az álláskereső ügyfelekkel és a foglalkoztatókkal, minden esetben jól reagál az egyéni igényekre, különös élethelyzetekre. A közigazgatásban végzett munkája, magas szintű szakmai tevékenysége, lelkiismeretes, felelősségteljes magatartása és hivatástudata teszi érdemessé a „Tamási Város Érdemes Közszolgálati Tisztviselője” címre.

Kovácsné Kovács Erika - Az ezredfordulón a bonyhádi közgazdasági szakközépiskola elvégzését követően számviteli és pénzügyi ügyintézői szakképesítést szerzett, ezt a közgazdász diploma megszerzése követte Zalaegerszegen, a Pécsi Tudományegyetemen folytatta tanulmányait. A közigazgatási alapvizsgát a szakvizsga követte. Első munkatapasztalatait a Gazdasági Ellátó Szervezetnél Tamásiban mint pénzügyi ügyintéző szerezte, majd óvodai gazdaságvezetői feladatokat látott el. 10 éve került a Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztályára, ahol osztályvezető-helyettesként dolgozik, közreműködik az osztály irányításában, a munkafolyamatok szervezésében, ellenőrzésében. A rábízott feladatokat kiemelkedő pontossággal és alapossággal végzi, lelkiismeretes munkájával és szakmai hozzáértésével nagyban hozzájárul a hivatal működőképességének biztosításához. Munkatársai mindig számíthatnak rá a felmerülő problémák megoldásában, gyakran saját feladatait félretéve nyújt segítséget a hozzá fordulóknak. Folyamatosan képezi magát. Az általa teljesített magas színvonalú munkát, a közigazgatás iránti elkötelezettségét és emberi tulajdonságait elismerve méltó a Tamási Város Érdemes Közszolgálati Tisztviselője címre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.