Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. November 03. 08:28, kedd | Helyi
Forrás: Tamási Táj - Szinák Renáta

Átadták a Termál hidat

Átadták a Termál hidat

Az utóbbi 6 évben 907 millió forintnyi támogatást kapott a város a kerékpáros közlekedés fejlesztésére

Jó látni, hogy jó időben sok család választja szabadidős, hétvégi programként a kerékpározást, a fiatal és középkorú biciklizők mellett pedig örömteli, hogy egyre több idős korú is nyeregbe pattan - mondta megnyitó beszédében Porga Ferenc polgármester október 30-án. - Komoly feladatot jelentett a kivitelezők számára a Koppányon átívelő híd megépítése. A híd, - amely előtt állunk – nem csupán funkcionálisan sikerült jól, de látványra is megnyerő építmény lett, amely már most a város egyik szimbóluma.

A híd a Termál híd nevet kapta, melyen a nemzeti színű szalagot a város polgármestere Kólya Józseffel, a kivitelező TAM-BAU Kft. ügyvezetőjével vágta át. Ezt követően a Tamási Szabadidő és Sport Egyesület szervezésében közös kerékpározással avatták fel Tamási új látványosságát.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.