Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Április 04. 13:51, hétfő | Helyi
Forrás: NAV Tolna megye, fotó: halashir.hu

Átfogó ellenőrzéseket indít a NAV

Átfogó ellenőrzéseket indít a NAV

A NAV munkatársai elsősorban az online pénztárgépek adatait felhasználva célzott kiválasztás alapján keresik fel az üzleteket Tolna megyében is

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal az évszakra jellemző kereskedelmi, szolgáltatási tevékenységre figyel az elkövetkező hetekben – informálta portálunkat Mózsik Szilvia, a NAV Tolna Megyei Adó- és Vámigazgatóság sajtóreferense. - A tavaszi időszakban is fontos, hogy a kereskedők, szolgáltatók ügyeljenek a szabályok betartására, ne feledkezzenek meg a nyugtaadásról, alkalmazottaik bejelentéséről és arról sem, hogy csak igazolt eredetű terméket árusítsanak. A NAV munkatársai elsősorban az online pénztárgépek adatait felhasználva célzott kiválasztás alapján keresik fel az üzleteket, a jó idő beköszöntével egyre több helyen külső térrel bővülő vendéglátóhelyeket, valamint az autógumik lecserélésének időszakában a gumiabroncs szerelő műhelyeket. A jogkövetési hajlandóság növelése a cél a szépészeti- és fitneszszolgáltatások, a virág- és dísznövénykertészetek, valamint az állatkereskedések körében. Kiemelt figyelmet kapnak az online piactereken forgalmazók. A március második felében indult és május 5-ig tartó ellenőrzéssorozat célja, hogy segítse a szabályok betartását és kiszűrje a zugárusokat, szabályszegőket. Utóbbiak mulasztását arányos mértékben, következetesen szankcionálja a NAV.

Címkék: Tamási, tolna, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.