Városlista
2022. január 21, péntek - Ágnes

Hírek

2021. November 30. 15:10, kedd | Helyi

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban

A tegnap napon több baleset is történt a megyében, köztük egy halálos kimenetelű.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén november 29-én három sérüléses és két anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A rendőrség munkatársai négy személyt állítottak elő és hármat fogtak el. A szolgálatban levő állomány tagjai öt szabálysértési feljelentést tettek. Az egyenruhások egy biztonsági intézkedést hajtottak végre.

Személyi sérüléses baleset történt 2021. november 29-én 5 óra 30 perc körüli időpontban a 65-ös főút 18-as kilométerszelvényében. Egy fiatal nő közlekedett autóval Hőgyész irányából Kéty irányába, egy enyhén balra ívelő kanyarból kiérve a kocsi megcsúszott, letért az útról és a mezőgazdasági területen állt meg. A balesetben a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett.

Személyi sérüléses baleset történt 2021. november 29-én 16 óra 17 perc körüli időben Szekszárdon a Rákóczi utca és a Szent Mihály dűlő kereszteződésénél. A Palánki út irányából a Bor utca irányába közlekedett autóval egy nő, a kereszteződéshez érve balra kanyarodott. Nem biztosított elsőbbséget a vele szemben, a külső forgalmi sávban szabályosan közlekedő kocsinak, amit egy férfi vezetett. Az ütközést követően a kanyarodó jármű fejtetőn nyerte el nyugalmi helyzetét. Mind a két járművezető könnyű sérülést szenvedett.

Halálos baleset történt 2021 november 29-én 18 óra 20 perc körüli időben a bátaszéki vasúti átjáró előtt Alsónyék külterületen. Egy 17 éves helyi fiú közlekedett segédmotoros-kerékpárral egy mezőgazdasági úton, bukósisak nélkül. Eddig ismeretlen módon leesett a motorról, a fejét beverte a cseréppel megszórt talajba, majd a jármű a fején nyerte el nyugalmi helyzetét. A motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A fiú nem rendelkezett vezetői engedéllyel és eltűnés miatt körözés is volt ellene, mivel korábban engedély nélkül távozott a gyermekvédelmi intézetből.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 18. 10:20, kedd | Helyi

Szakképzett ügyintézők fogadják az ügyfeleket a kormányablakokban

A Tolna Megyei Kormányhivatal harminc munkatársa tett sikeres vizsgát, és vehette át kormányablak ügyintéző oklevelét 2021. január 11-én a Vármegyeháza dísztermében.

2022. Január 18. 10:17, kedd | Helyi

Újabb felhívást tett közzé a rendőrség, keresik az eltűnt lányt

A Tamási Rendőrkapitányságon körözési eljárást folytatnak Sárközi Violetta eltűnése kapcsán.

2022. Január 13. 13:15, csütörtök | Helyi

Ivartalanítási akció Tamásiban

A Tamási Állatvédő Egyesület hatalmas lehetőséget kapott a Hundehilfe Ungarn szervezettől: velük együttműködve ivartalanítási akciót indíthatnak kutyák számára.

2022. Január 11. 15:55, kedd | Helyi

Meghirdeti nyolcosztályos kisgimnáziumi tagozatát a Dombóvári Illyés Gyula Gimnázium

A jelentkező negyedikes diákok nemzetiségi német és emelt angol csoportok közül választhatnak.