Városlista
2022. augusztus 16, kedd - Ábrahám

Hírek

2021. November 30. 15:10, kedd | Helyi

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban

A tegnap napon több baleset is történt a megyében, köztük egy halálos kimenetelű.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén november 29-én három sérüléses és két anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A rendőrség munkatársai négy személyt állítottak elő és hármat fogtak el. A szolgálatban levő állomány tagjai öt szabálysértési feljelentést tettek. Az egyenruhások egy biztonsági intézkedést hajtottak végre.

Személyi sérüléses baleset történt 2021. november 29-én 5 óra 30 perc körüli időpontban a 65-ös főút 18-as kilométerszelvényében. Egy fiatal nő közlekedett autóval Hőgyész irányából Kéty irányába, egy enyhén balra ívelő kanyarból kiérve a kocsi megcsúszott, letért az útról és a mezőgazdasági területen állt meg. A balesetben a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett.

Személyi sérüléses baleset történt 2021. november 29-én 16 óra 17 perc körüli időben Szekszárdon a Rákóczi utca és a Szent Mihály dűlő kereszteződésénél. A Palánki út irányából a Bor utca irányába közlekedett autóval egy nő, a kereszteződéshez érve balra kanyarodott. Nem biztosított elsőbbséget a vele szemben, a külső forgalmi sávban szabályosan közlekedő kocsinak, amit egy férfi vezetett. Az ütközést követően a kanyarodó jármű fejtetőn nyerte el nyugalmi helyzetét. Mind a két járművezető könnyű sérülést szenvedett.

Halálos baleset történt 2021 november 29-én 18 óra 20 perc körüli időben a bátaszéki vasúti átjáró előtt Alsónyék külterületen. Egy 17 éves helyi fiú közlekedett segédmotoros-kerékpárral egy mezőgazdasági úton, bukósisak nélkül. Eddig ismeretlen módon leesett a motorról, a fejét beverte a cseréppel megszórt talajba, majd a jármű a fején nyerte el nyugalmi helyzetét. A motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A fiú nem rendelkezett vezetői engedéllyel és eltűnés miatt körözés is volt ellene, mivel korábban engedély nélkül távozott a gyermekvédelmi intézetből.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 15. 15:53, hétfő | Helyi

Tűzeset miatt csökkentett sebességgel közlekednek a vonatok az érintett területnél

A vasúti töltés melletti tűz mintegy 30 kilométer hosszban Kurdtól Pincehelyig ég, foltokban - Csibrák, Dúzs, Szakály, Regöly, Szárazd, Keszőhidegkút és Belecska térségében.

2022. Augusztus 10. 08:45, szerda | Helyi

Herendre lehet túrázni a természetjárókkal

A Tamási Művelődési Központ természetjáró csoportja augusztus 13-án, szombaton Herendre, a világhírű porcelán hazájába látogat.

2022. Augusztus 10. 08:42, szerda | Helyi

Orvhalászok akadtak a rendőrök hálójába

Egy hivatásos halász tett bejelentést, hogy az Iregszemcse melletti, általa felügyelt Okrád 1-es halastónál orvhalászatra utaló nyomokat észlelt. Két tamási rendőr vele együtt figyelte a tavat.

2022. Augusztus 07. 21:49, vasárnap | Helyi

Rendőrségi hírek Tolna megyéből

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén augusztus 6-án egy súlyos sérüléses és három anyagi káros baleset történt.