Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Május 14. 13:23, kedd | Helyi
Forrás: Tamási Rendőrkapitányság

Az elmúlt napok rendőrségi hírei

Az elmúlt napok rendőrségi hírei

Fúrógépet, motorfűrészt és permetezőt loptak, valamint autót is feltörtek ismeretlen tettesek

Eljárás indult kisebb értékre elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki behatolt egy Szakadáti felújítás alatt lévő házba, és onnan egy MAKITA fúrógépet tulajdonított el. A bűncselekménnyel okozott kár 80. 000 forint.

Eljárás indult ismeretlen tettes ellen, aki egy Tolnanémedi utcán leállított és bezárt személygépkocsi bal hátsó ajtajának üvegét kitörte, és az autóból egy autós rádiót, pen driveot, a sértett személyes iratait, kabátját és ezer forintot tulajdonított el.

Egy simontornyai lakos tett feljelentést szintén ismeretlen tettes ellen, aki behatolt telephelyére és a lezáratlan műhely épületből eltulajdonított egy Stihl motorfűrészt, valamint két Stihl motoros fűkaszát. A bűncselekménnyel okozott kár 500. 000 forint.

Egy pári lakos tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki behatolt présházának melléképületébe, és onnan két műanyag háti permetezőt, két metszőollót és egy fonott kosárral együtt különböző méretű szegeket tulajdonított el.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.