Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Március 03. 09:19, hétfő | Helyi
Forrás: pecsistop.hu

Az utat is beborította a rakomány

Az utat is beborította a rakomány

Nagykónyi után a 65-ös főút egyik mellékútján felborult egy terményszállító tehergépkocsi ma reggel

Felborult egy terményszállító tehergépkocsi Tolna megyében, a balesetben személyi sérülés ugyan nem történt, de az érintett útszakaszt a szétszóródott rakomány miatt lezárták.

Hétfőn kora reggel, kevéssel negyed hét után a 65-ös főút egyik mellékútján haladt egy repcét szállító pótkocsis teherautó, Nagykónyi irányából Koppányszántó felé, amikor Nagykónyit elhagyva, eddig tisztázatlan okból felborult. A balesetben az eddigi adatok szerint senki sem sérült meg, de a járművön szállított termény az útra ömlött. A rendőrök az utat a műszaki mentés idejére Szorosad és Nagykónyi között teljes szélességében lezárták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.