Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Augusztus 23. 16:42, péntek | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság, fotó: privatkopo.hu

Az utcán estek egymásnak az asszonyok

Az utcán estek egymásnak az asszonyok

A Tamási Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást

Asszonyok estek egymásnak az utcán csütörtökön fényes nappal Nagykónyiban. A rendőrség csoportosan elkövetett garázdaság bűntett ügyében indított eljárást.

Öt asszony és egy fiatalkorú fiú volt a részese annak az utcai csetepaténak, ami egy állítólagos rosszindulatú híresztelés miatt tört ki Nagykónyiban. Az alapkonfliktus két asszony között alakult ki, később még négyen kapcsolódtak be a küzdelembe.

A szembenálló feleket végül sikerült szétválasztani, a konfliktus komolyabb sérülés nélkül zárult. A Tamási Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. Az ügy gyanúsítottjai valamennyien helybéliek, egy 33 éves, egy 39 éves, egy 59 éves asszony és egy fiatalkorú fiú.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.