Városlista
2019. október 14, hétfő - Helén

Hírek

2019. Július 11. 10:43, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Azonosították a babakocsis csalót

Azonosították a babakocsis csalót

A tamási rendőrök rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyt, egy sárkeresztúri nőt.

Az ország több pontján tettek feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki az interneten babakocsit árult. A vásárlóktól a vételárat egy bankszámlára utaltatta, azonban a babakocsit a vevők részére nem küldte el. A feljelentések kapcsán indított büntetőeljárást a Tamási Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya folytatta. A rendőrök megállapították, hogy az elkövető legalább öt embert károsított meg hasonló módszerrel 2018 augusztusa és 2018 októbere között. A tamási rendőrök rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyt, egy sárkeresztúri nőt, akit az ügyben gyanúsítottként hallgattak ki. A nővel üzletszerűen elkövetett csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúját közölték a tamási rendőrök. Az ügyben a Tamási Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat átadták az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 11. 09:35, péntek | Helyi

Rendkívüli nyitvatartási rend lesz érvényben a kormányablakokban

Az önkormányzati választások hétvégéjén rendkívüli nyitvatartási rend lesz érvényben a kormányablakkal, okmányirodával rendelkező településeken.

2019. Október 11. 09:34, péntek | Helyi

Önkormányzati választások lesznek vasárnap

A tamási választókerületben a megválasztható képviselők száma 8 fő, ennek megfelelően a választópolgárok szavazataikat érvényesen legfeljebb 8 képviselő-, 1 polgármester-jelöltre, valamint 1 megyei listára adhatják le.

2019. Október 10. 08:10, csütörtök | Helyi

Beleshettek a Sportok Házába

Az épülő Sportok Házába nyertek bepillantást tegnap a tamási sportegyesületek, valamint a város diáktestületének képviselői.

2019. Október 07. 11:49, hétfő | Helyi

Felmérik a kábítószerhelyzetet a városban

Szeptemberben ismét összeültek a Tamási Kábítószerügyi Egyeztető Fórum tagjai. Ez alkalommal a város középiskoláinak helyzetbemutatása volt a fókuszban.