Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Október 10. 08:10, csütörtök | Helyi

Beleshettek a Sportok Házába

Beleshettek a Sportok Házába

Az épülő Sportok Házába nyertek bepillantást tegnap a tamási sportegyesületek, valamint a város diáktestületének képviselői.

Találkozóra invitálták tegnap a helyi sportegyesületek képviselőit Tamásiban. A helyszín a jelenleg is épülő Sportok Háza volt, amelyet a jelenlévők a városvezetőkkel közösen jártak be helyszínről-helyszínre. A volt kenyérgyár területén megvalósuló projekt alapvető célja a városi sportegyesületek feladatellátásához kapcsolódó helyiségek kialakítása, a városban és annak szűk környezetében élők sportolási és kikapcsolódási igényeit is kiszolgálva.

A tegnapi bejárás során rögtön a tervezgetés is elindult: Porga Ferenc polgármester, Széles András alpolgármester és Cseresznyés Balázs képviselő a résztvevőkkel közösen gondolkoztak azon, melyik helyiséget melyik sportegyesület tudná használni. A főépületben egy játszóház, egy büfé, egy konditerem, egy fitness terem, valamint több, különálló edzőterem kap helyet. Az emeleti részen irodákat helyeznek el, ahol az egyesületek vezetői végezhetik el az egyesülethez kapcsolódó irodai munkájukat. A főépülethez tartozik két melléképület, amit a súlyemelők, valamint a kerékpáros egyesületek használhatnak majd. Az aikido, a darts, a motorsport, a futball, a kosárlabda, és a kerékpár egyesületek képviselői egyaránt elmondták, hogy számukra milyen feltételek biztosítása szükséges működésükhöz a helyszínen, így a fejlesztések során a kivitelezők ezeket figyelembe tudják venni.

A legfőbb kérdés persze az volt, hogy mikor válik beköltözhetővé a sokak által várt ingatlan. A városvezetők szerint a Sportok Háza várhatóan 2020 tavaszára készül el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!