Városlista
2022. január 21, péntek - Ágnes

Hírek

2022. Január 11. 09:12, kedd | Helyi

Cica mentésében segítettek a tűzoltók

Cica mentésében segítettek a tűzoltók

A hétvégén egy műszaki mentéshez és egy melléképülettűzhöz vonultak megyénk tűzoltói, hétfőn pedig egy cica mentésében segítettek a tamásiak.

Vasárnap reggel egy tehergépjármű csapódott egy kisteherautó hátuljába Dunaszentgyörgyön, a Béke téren. Egy villanyoszlopot is megdöntött az árokba lökött kishaszonjármű, amelyet a paksi hivatásos tűzoltók csörlő segítségével húztak vissza az úttestre. A műszaki mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták. Két utast a mentők megfigyelésre kórházba szállítottak. Bonyhádon, a Korányi utcában egy családi ház melléképülete égett vasárnap délután. A tűzesethez az érintett város hivatásos és önkéntes tűzoltói mellett Szekszárd hivatásos tűzoltóit riasztották. A beavatkozó tűzoltóegységek két előreszerelt vízsugár és kéziszerszámok segítségével fékezték meg a lángokat. Hétfőn a délelőtti órákban a tamási tűzoltókhoz érkezett jelzés, miszerint Tamási, Várhegy utcából egy macska eltűnt napok óta, azonban hallják, hogy nyávog vélhetően a szomszéd ház ereszcsatornájából, de nem férnek hozzá. A riasztott egységből először 2 tag dugólétra segítségével átvizsgálta az érintett ereszcsatorna részét, azonban ez nem vezetett eredményre. Ezt követően a ház tulajdonosa beengedte a kint lévő egységet az épületbe, akik átvizsgálták az emeleti és padlástéri részt is, ahol megtalálták a hallgatag, rémült házi kedvencet sértetlenül.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 18. 10:20, kedd | Helyi

Szakképzett ügyintézők fogadják az ügyfeleket a kormányablakokban

A Tolna Megyei Kormányhivatal harminc munkatársa tett sikeres vizsgát, és vehette át kormányablak ügyintéző oklevelét 2021. január 11-én a Vármegyeháza dísztermében.

2022. Január 18. 10:17, kedd | Helyi

Újabb felhívást tett közzé a rendőrség, keresik az eltűnt lányt

A Tamási Rendőrkapitányságon körözési eljárást folytatnak Sárközi Violetta eltűnése kapcsán.

2022. Január 13. 13:15, csütörtök | Helyi

Ivartalanítási akció Tamásiban

A Tamási Állatvédő Egyesület hatalmas lehetőséget kapott a Hundehilfe Ungarn szervezettől: velük együttműködve ivartalanítási akciót indíthatnak kutyák számára.

2022. Január 11. 15:55, kedd | Helyi

Meghirdeti nyolcosztályos kisgimnáziumi tagozatát a Dombóvári Illyés Gyula Gimnázium

A jelentkező negyedikes diákok nemzetiségi német és emelt angol csoportok közül választhatnak.