Városlista
2020. január 19, vasárnap - Sára

Hírek

2019. November 06. 14:29, szerda | Helyi

Csaknem a duplájával közlekedett az audis

Csaknem a duplájával közlekedett az audis

A halálútnak is nevezett 631-es úton annak ellenére hajtott majdnem a megengedett sebesség duplájával, hogy az útszakaszon az elmúlt hónapban hárman vesztették életüket.

Csaknem a duplájával közlekedett egy audis a halálútnak is nevezett 631-es úton, Szedres közelében, annak ellenére, hogy az útszakaszon az elmúlt hónapban hárman vesztették életüket. Az említett úton elmúlt években négy halálos kimenetelű közlekedési baleset is történt, amelyekben kilencen vesztették életüket. Egy hónappal ezelőtt hárman haltak meg, mikor egy autó és egy mezőgazdasági munkagép ütközött. November első hétvégéjén célzott ellenőrzést tartottak Tolna megye útjain a balesetek megelőzése érdekében. Az egyenruhások az említett úton alig két óra alatt – a rossz látási és időjárási viszonyok ellenére – nyolc jelentős sebességtúllépőről is készítettek felvételeket, egyikük a megengedett 90 km/órás sebesség helyett csaknem a duplájával, 175 km/órával közlekedett.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 15. 15:00, szerda | Helyi

Hatszor vette át a babakocsik vételárát

Százötven napi tétel pénzbüntetésre ítélt egy 25 éves nőt öt rendbeli csalás vétsége miatt a Tamási Járásbíróság.

2020. Január 13. 08:57, hétfő | Helyi

Hamarosan megkezdődik a Zöld pont és Civilház kialakítása Tamásiban

Olyan megújított terület megteremtése a cél, mely új kulturális, közösségi tereivel a város hasznos találkozóhelyévé; valamint a városban működő civil egyesületek, egyéb szerveződések új otthonává válhat.

2020. Január 13. 08:56, hétfő | Helyi

Tóth Péter kapta a Gyulaj Zrt-ért aranygyűrűt 2019-ben

A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. megtartotta hagyományos évzáró ünnepségét december 19-én, amelyen átadták a Gyulaj Zrt-ért aranygyűrűt.

2020. Január 09. 08:12, csütörtök | Helyi

Már kapható a Tamási 1919-ben - Ellenforradalom, vörösterror, fehérterror című kötet

A kiadványt a Tamási Helytörténeti Alapítványa adta ki az események százéves évfordulójára.