Városlista
2020. szeptember 22, kedd - Móric

Hírek

2020. Szeptember 13. 19:50, vasárnap | Helyi
Forrás: police.hu

Dr. Tóth Csaba rendőr alezredes emlékére rendeztek tornát

Dr. Tóth Csaba rendőr alezredes emlékére rendeztek tornát

A Tamási Rendőrkapitányság fiatalon elhunyt alosztályvezetőjének tiszteletére szerveztek kispályás focitornát.

Tamásiban, a Városi Sporttelepen rendezték meg 2020. szeptember 11-én a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság állománya részére az emlékversenyt. A focitornán a megye valamennyi rendőrkapitánysága és a főkapitányság is képviseltette magát egy-egy csapattal. A versengést Szabó Zoltán rendőr alezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes nyitotta meg. Az emléktornán jelen volt dr. Tóth Csaba felesége és két gyermeke is.

A kiváló szervezésű, jó hangulatú versenyen a csapatok sportszerű küzdelmekben mérettek meg. A tornát és az ezzel járó vándorkupát a megyei rendőr-főkapitányság csapata nyerte, második lett a Szekszárdi Rendőrkapitányság, harmadik helyet pedig a Bonyhádi Rendőrkapitányság csapata szerezte meg.

Az emléktorna legjobb játékosa Schulteisz Norbert – a főkapitányság csapatából – lett. A legtöbb gólt Rikkers Péter, a Szekszárdi Rendőrkapitányság csapatából lőtte. A torna legjobb kapusa pedig a Tamási Rendőrkapitányságról Rácz József lett. A mérkőzések két játékvezetője – Kovács László Péter és Verbászi Patrik – szintén a rendőrök közül került ki.

A hagyományteremtő céllal megrendezett Dr. Tóth Csaba rendőr alezredes Emléktorna sikerét mutatja, hogy már most jelentkeztek a csapatok a jövő évi megmérettetésre.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 21. 13:35, hétfő | Helyi

A művelődési központ természetjáró csoportja újra bebarangolja hazánk legszebb tájait

A tamási természetjárók szeptember 26-án ismét útra kelnek, buszuk reggel 8 órakor indul a tamási Kossuth térről a Velencei tó partján fekvő Dinnyésre.

2020. Szeptember 21. 13:33, hétfő | Helyi

Egy időben táncolnak együtt hétfőn

Szeptember 21-én, hétfőn 17 órakor az ország különböző pontjain - Tamásiban is - egy időben szólaltatják meg zenéjüket a Szenior Örömtánc csoportok, hogy együtt táncoljanak a demenciával élőkért.

2020. Szeptember 16. 16:47, szerda | Helyi

Kötelező a maszk használata a tamási piacon

Porga Ferenc, a város polgármestere hívta fel a figyelmet arra, hogy a maszk használata ismét kötelező lesz a piacon, már holnap is.

2020. Szeptember 16. 16:46, szerda | Helyi

Több vasúti baleset is történt

A Tamási Rendőrkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök kettő anyagi kárral végződő baleset helyszínén intézkedtek.