Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2023. Április 03. 09:16, hétfő | Helyi

Egészséges ivóvízhez jutnak a Tamási környékén élők

Egészséges ivóvízhez jutnak a Tamási környékén élők

Utolsó szakaszához érkezett az a program, amelynek eredményeként egészséges ivóvízhez jut a Tamási környékén élő mintegy ötszáz ember.

A majd félmilliárdos támogatás felhasználásával több, mint 10 kilométernyi vezetéket építenek ki a külterületeken. Porga Ferenc polgármester azt is elmondta: vannak még vissza feladatok, ám a munka utolsó szakasza egy hosszú időszak lezárása is lesz majd és egy új életminőség kezdete! - olvasható Süli János miniszter Facebook oldalán. Porga Ferenc, a város polgármestere korábban elmondta: a Paksi Ipari Park (PIP) Közép-Duna Menti Térségfejlesztési Nonprofit Kft. 436 millió forintos támogatásával csaknem 10,5 kilométer hosszan létesítenek ivóvízhálózatot. A 8000 lakosú város több külterületén több mint 500 embernek nem volt vezetékes ivóvízellátása. Tuskóson, Újvárhegyen, Kosbán, Öreghenyén, Adorján-újtelepen és Adorjánpusztán vagy egyáltalán nem volt vezetékes ivóvíz, vagy volt termelőszövetkezeti, ma már magántulajdonban lévő hálózatról kaptak vizet az ott élők. Ezekre a külterületekre tartályokban szállították egészséges ivóvizet korábban.

Címkék: Tamási, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 09:42, csütörtök | Helyi

Megjelent nyomtatásban Tamási legújabb várostérképe

Az ingyenes, nyomtatott várostérképet keressék Tamási főbb turisztikai pontjain (pl. Termálfürdő, Dámpont Ökoturisztikai Látogatóközpont)!

2024. Július 15. 08:31, hétfő | Helyi

Változik az autóbuszok menetrendje néhány Tamásit érintő járatnál

A Volánbusz Zrt. tájékoztatja a Tisztelt utazóközönséget, hogy forgalomszervezési okokból 2024. augusztus 17-től az alábbi menetrend módosítást vezeti be:

2024. Július 09. 10:08, kedd | Helyi

Folytatódik a szúnyoggyérítés vármegyénkben

Tolna vármegyében 54 településen összesen 9825 hektáron védekeznek a rovarok ellen.

2024. Július 04. 09:00, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!