Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2020. Január 27. 08:48, hétfő | Helyi

Egy este a relaxáció jegyében, különleges élményekkel

Egy este a relaxáció jegyében, különleges élményekkel

Hangfürdő lesz Iregszemcsén, a Bartók Béla Művelődési Házban január 30-án, csütörtökön este 19 órától.

Volt már ilyen alkalom Iregszemcsén, az Ozorai Mesevár Óvoda és Konyha intézményvezetője, Kovácsné Biczi Erika avatta be a vendégeket a gyógyító rezonanciák rejtelmeibe. A találkozóra akkor öt nepáli hangtálat vitt, hogy a résztvevők megtapasztalják annak gyógyító, nyugtató, feszültségoldó hatását, és hogy a nyugalmi állapot milyen jótékonyan hat a testi, lelki és szellemi működésükre. Az előadásra szívesen emlékezett vissza: – Fantasztikus volt, örömmel tapasztaltam, hogy ilyen sok ember érez inspirációt a terápia iránt. Szép számmal voltunk, azt gondolom, hogy a megjelentek kellemes élményekkel telve és feltöltődve mentek haza – mondta Kovácsné Biczi Erika. Hozzátette, csak a közelmúltban kezdett el hangterápiával foglalkozni, de máris úgy érzi, hogy a terápia által olyan útra lépett, amely a számára is boldogságot és kiegyensúlyozottságot teremt. Kovácsné Biczi Erika januártól, tehát 30-án is már 10 hangtállal érkezik Iregszemcsére, a rendszeresen megrendezett hangfürdőre. A tálak hangzása által olyan frekvenciákra kerül a szervezetünk, ami elindítja a testi-lelki öngyógyító folyamatokat. A terápia földön fekve történik, ezért kérnek mindenkit, hogy takarót vagy polifoamot vigyen magával. A részvételi díj: 1500Ft, helyfoglalás: Szalai Juditnál és Kovácsné Biczi Erikánál.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 11:14, hétfő | Helyi

30 éve halt meg Würtz Ádám grafikus

Halálának 30. évfordulója alkalmából Tamásiban a DámPont Ökoturisztikai Látogatóközpontban emlékkiállítása nyílt május 11-én.

2024. Május 08. 13:55, szerda | Helyi

Színes programokkal várja Tamási a Tour de Hongrie mezőnyét

Részletek cikkünkben olvashatók. Nagyításhoz kattintson a képre.

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.