Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2014. Február 12. 10:28, szerda | Helyi
Forrás: TMRFK, fotó: parameter.sk

Eladták a tüzifát, a használati tárgyakat, s albérletet sem fizettek

Eladták a tüzifát, a használati tárgyakat, s albérletet sem fizettek

A Tamási Rendőrkapitányság a sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást január 30-án lezárta

A Tamásiban élő személyek 2008. október 1. és 2013. március 31. között az általuk Pincehelyen bérelt albérletből különböző használati tárgyakat, valamint tűzifát adtak el, továbbá nem fizették a bérleti díjat és engedély nélküli átalakításokat is végeztek az ingatlanon. A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki az elkövetőket.

A 38 éves M. József és a 36 éves M. Józsefné ügyében január 30-án befejeződött a nyomozás, a nyomozati iratokat vádemelési javaslattal küldték meg a Tamási Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 06:00, kedd | Helyi

A fészkelő erdei fülesbaglyok állományának felmérésében segíthet a lakosság

Az erdei fülesbaglyok fészkelő állományának felmérésében kéri a lakosság segítségét a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!