Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Június 12. 09:45, péntek | Helyi
Forrás: TEOL.HU

Elbúcsúzhatnak iskolájuktól, de a szülők nem lehetnek ott

Elbúcsúzhatnak iskolájuktól, de a szülők nem lehetnek ott

A Tamási Würtz Ádám Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában június 16-17-ére szervezik a nyolcadikosoktól való elköszönést.

A legtöbb intézményben szülők, rokonok nélkül, de elballaghatnak a nyolcadikosok.

A Tamási Würtz Ádám Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában június 16-17-ére szervezik a nyolcadikosoktól való elköszönést. Gasparics László intézményvezető elmondta, ez a ballagás rendhagyó lesz. Online búcsúznak a négy osztály hetvenhárom tanulójától, egy kis, videóra vett műsor formájában, amelyet az intézmény aulájában vetítenek le az osztályoknak. A ballagási videó természeti képekkel indul, az intézményvezető bejárja a ballagási útvonalat, és ez alatt elhangzik a beszéde, a visszaemlékezés az elmúlt évekre. Egy hetedikes tanuló elköszön a ballagó diákoktól. A videóban mutatják be a tablókat is. A kisfilmet az iskola hivatalos közösségi oldalára is feltöltik. A vetítések különböző időpontokban lesznek, és egyszerre csak egy osztály lehet jelen. A fiatalok nem tudnak találkozni egymással. Megkapják a tarisznyát, pogácsát, de ez azért nem igazi ballagás – tette hozzá az igazgató. Arról is beszélt, mindenki nehezen viseli a helyzetet, de már annyi megpróbáltatáson ment át tanuló, szülő, pedagógus egyaránt, hogy beletörődtek a jelenlegi helyzetbe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.