Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2024. Február 28. 11:22, szerda | Helyi

Elfogták a sírrongálót Nagykónyiban

Elfogták a sírrongálót Nagykónyiban

A Tamási Rendőrkapitányságon kihallgatták azt a férfit, aki a gyanú szerint 16 sírt rongált meg Nagykónyiban.

2024. február 25-én este érkezett több bejelentés Nagykónyiból a szolgálaton kívüli körzeti megbízott telefonjára egy, a faluban randalírozó fiatalemberről.

Az első bejelentés szerint a temetőben ordibál valaki és a hangokból ítélve sírköveket döntöget. A másik telefonáló arról számolt be, hogy egy ismeretlen férfi a temető felől haladva egy ház kerítését megrongálta.

A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a sírkertben 16 síremléket rongált meg valaki, mintegy 5,5 millió forint kárt okozva a tulajdonosoknak. A szemetest is megpróbálta felborítani, de nem járt sikerrel, a gyűjtőedény csak rongálódott. Az ámokfutás mintegy negyedóráig tartott.

Az intézkedő rendőrök rövid időn belül azonosítottak egy 29 éves helyi lakost, majd lakcíméről előállították a kapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki. Részben beismerő vallomást tett.

Az ügyben a Tamási Rendőrkapitányságon rongálás bűntette miatt folytatják a nyomozást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.