Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2022. Május 03. 08:17, kedd | Helyi

Elismeréseket vehettek át a rendőrök

Elismeréseket vehettek át a rendőrök

Immár harminc éve, hogy egy kormányrendelet alapján április 24-én, Szent György napján ünnepeljük Magyarországon a Rendőrség Napját.

Ez alkalomból a rendőrség állományában huzamosabb időn keresztül nyújtott kiváló és példaértékű szolgálatellátása elismeréseként Magyarország belügyminisztere jutalomban és elismerésben részesítette Szabó Csaba r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsost, Tolna megye rendőrfőkapitányát.

A Rendőrség Napja alkalmából a rendőrség állományában huzamosabb időn keresztül nyújtott kiváló és példaértékű szolgálatellátása elismeréseként Magyarország belügyminisztere tanácsosi címet adományozott Herbert Tamás r. törzszászlósnak a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Közlekedésrendészeti Osztály csoportparancsnokának.

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője A Rendőrség Napja alkalmából a rendőrség állományában huzamosabb időn keresztül nyújtott kiváló és példaértékű szolgálatellátása elismeréseként soron kívül alezredessé léptette elő Zádori László r. őrnagyot és Gyöngyösi József r. őrnagyot, a Szekszárdi Rendőrkapitányság két alosztályvezetőjét. Őrnaggyá léptette elő Hegedűs Bálint r. századost, a Tamási Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztály vezetőjét. Varga Péter r. hadnagyot, a Bonyhádi Rendőrkapitányság nyomozóját pedig soron kívül főhadnaggyá léptette elő.

Az országos elismeréseken túl további 51 rendőr vehetett át jutalmat Szabó Csaba r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitánytól a Szekszárdon megtartott ünnepségen.

Címkék: Tamási, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 09. 08:14, kedd | Helyi

Eltűnt Orsós Veronika Melinda és Fodor Krisztina

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.