Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. November 04. 08:09, hétfő | Helyi
Forrás: TMRFK, fotó: hír7.com

Eltolta a segédmotoros kerékpárt

Eltolta a segédmotoros kerékpárt

Elloptak egy működésképtelen kismotort Nagykónyiban. Amikor a tettes
meglátta a helyszínre érkező rendőröket, inkább önként visszaadta a
járművet

Egy villanyoszlopnak támasztott, műszaki hiba miatt működésképtelen segédmotoros kerékpárt loptak el november 1-jén, 17 óra körül Nagykónyiban. A jármű kerekei jól látható nyomot hagytak a talajon. A kiértesített rendőrök követték a nyomokat, miközben a helyszínen önként megjelent egy 22 éves nagykónyi fiatalember, és közölte, hogy ő követte el a bűncselekményt.
Gyanúsítottként történő kihallgatása során elmondta, hogy motorozni szeretett volna, de mivel nem indult a jármű, azt eltolta, majd elrejtette. Azt tervezte, hogy később megjavítja és megy vele néhány kört. A kiérkező rendőrök láttán azonban inkább önként feladta magát. A motort a tulajdonos visszakapta. A Tamási Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.