Városlista
2019. június 20, csütörtök - Rafael

Hírek

2019. Június 11. 08:46, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Eltörte az orrát, mert kiabált

Eltörte az orrát, mert kiabált

Egy 27 éves helyi férfi ellen, súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt indított eljárást zárt le a Tamási Rendőrkapitányság.

Két helyi férfi együtt szórakozott március 17-én egy Tamásiban levő kocsmában. Egyikük erősen ittas állapotba került, hangoskodott, ezért a későbbi gyanúsított és egy barátja hazakísérte – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. A 34 éves sértett hazafelé is folyamatosan kiabált az utcán, és szóváltásba keveredett 27 éves ismerősével, aki több alkalommal meglökte őt, amitől a földre esett. A férfi ekkor még egy alkalommal meg is rúgta a földön fekvő arcát, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A 27 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az elkövető tettét elismerte, melyet azzal magyarázott, hogy ittas volt, amikor barátját ellökte és megrúgta. A Tamási Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztályán a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, a keletkezett iratokat megküldték az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 20. 14:22, csütörtök | Helyi

A hobbi, amelyhez elhivatottság is kell

A Tamási Polgárőr Egyesület tagjai szakadó esőben, sárban, vagy épp a tűző napon is mennek, hogy felkutassák az eltűnt személyeket, ha arra van szükség.

2019. Június 20. 14:21, csütörtök | Helyi

Évadot zártak a Pántlikások

A Pántlika néptánc együttes május 25-én mutatta be évzáró műsorát a Tamási Művelődési Központban.

2019. Június 20. 14:17, csütörtök | Helyi

Idén 20 éves a Tudásbajnokság

A Bendegúz Akadémia egyedülálló országos levelezős tanulmányi versenye az elmúlt években az egyik legnagyobb és legrangosabb komplett tanulmányi versennyé vált.

2019. Június 18. 09:22, kedd | Helyi

Szombattól változott a vasúti és buszmenetrend egyaránt

A buszközlekedésben néhány járatot megszüntettek, de ez főleg a tanítási időszakban közlekedőket érinti.