Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Június 11. 08:46, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Eltörte az orrát, mert kiabált

Eltörte az orrát, mert kiabált

Egy 27 éves helyi férfi ellen, súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt indított eljárást zárt le a Tamási Rendőrkapitányság.

Két helyi férfi együtt szórakozott március 17-én egy Tamásiban levő kocsmában. Egyikük erősen ittas állapotba került, hangoskodott, ezért a későbbi gyanúsított és egy barátja hazakísérte – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. A 34 éves sértett hazafelé is folyamatosan kiabált az utcán, és szóváltásba keveredett 27 éves ismerősével, aki több alkalommal meglökte őt, amitől a földre esett. A férfi ekkor még egy alkalommal meg is rúgta a földön fekvő arcát, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A 27 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az elkövető tettét elismerte, melyet azzal magyarázott, hogy ittas volt, amikor barátját ellökte és megrúgta. A Tamási Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztályán a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, a keletkezett iratokat megküldték az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 09. 08:14, kedd | Helyi

Eltűnt Orsós Veronika Melinda és Fodor Krisztina

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.