Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2016. Október 21. 10:01, péntek | Helyi
Forrás: Tolnai Népújság; fotó: 1wallpaper.net

Ez a Tamási már nem az a Tamási…

Ez a Tamási már nem az a Tamási…

Az idei évben valami megmozdult Tamásiban. Most megint úgy mehetnek a drukkerek meccsre, hogy bárki is legyen az ellenfelük, a győzelem is benne van a pakliban.

Nagyot változott a világ az elmúlt két fordulóban a megyei I. osztályban szereplő Tamási 2009 FC-nél. Az előző idényt négy ponttal az utolsó helyen záró együttes már most felülmúlta „tavalyi” produktumát, hiszen hét találkozót követően 9 pont áll a csapat neve mellett.
Az elmúlt hétvégén Szedresen győztek 2-1-re (!), előtte pedig a Dombóvárt ütötték ki Pazar játékkal 5:0-ra (!) úgy, hogy még a vendégek sokat látott szakmai igazgatója, Bőzsöny János is elismeréssel beszélt a tamási futballjáról. Az idei évben valami megmozdult Tamásiban, s akiket kérdeztünk, egyértelműen úgy nyilatkoztak, hogy mindez elsősorban az új edző, Lieszkovszky József érdeme. A szakember új mentalitást, új szemléletet honosított meg, most megint úgy mehetnek a drukkerek meccsre Tamásiban, hogy bárki is legyen az ellenfelük, a győzelem is benne van a pakliban. Az újonnan érkező játékosok kivétel nélkül erősítést jelentenek, a régiek közül csak a húzóemberek maradtak meg, s úgy néz ki, hogy sikerült nagyon jól eltalálni az arányt. A gárda a két bravúr előtt is meg-megvillant már, ám a Dunaföldvár (2-2), a Kakasd (1-1) és a Kölesd (1-1) ellen valami hiányzott a győzelemhez. A tamásiak szombaton a nagy rivális Tevelt fogadják, amellyel a múltban számtalan emlékezetes összecsapást játszottak. A 2015/2016-os idényben a két találkozón 12-t lőttek a Teveliek, akik Tamásiban esélyt sem adva ellenfelüknek 4:0-ra győztek. Ilyen pályaválasztás mellett nagyon régen, 2011 novemberében nyert a Tamási, akkor 2:0-s diadalnak tapsolhattak a nézők.

Tolna Megyei Labdarúgó Bajnokság 2016/2017
Megyei I. osztály - Felnőtt 2016.10.22. (szombat) 14:00 Tamási, sportpálya
Tamási 2009 FC - Teveli Medosz SE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!