Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2024. Február 08. 13:41, csütörtök | Helyi

Februárban is folytatják a toborzást Tolnában

Februárban is folytatják a toborzást Tolnában

A héten – február 5. és február 11. között – Bonyhádon, Szekszárdon, Pakson, Tamásiban és Dombóváron is toboroznak majd.

A vármegye rendőrei a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárás menetéről és a határvadászokra váró feladatokról is tájékoztatják az érdeklődőket – értesültünk a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól. A Tolna vármegyei egyenruhások folyamatosan toborozzák a határvadászokat. A bonyhádi rendőrök 2024. január 31-én a városban toboroztak. Az érdeklődők részére szórólapokat osztottak, melyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról. Emellett az érdeklődőknek bűnmegelőzési tanácsokat is adtak. A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon és a Tolna vármegyei rendőrség Facebook oldalán folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással. Tolna vármegyében a képzésekkel kapcsolatban a 06-74/501-100 (3264-es melléken) vagy a 06-20-287-8683-as számon, munkaidőben a Humánigazgatási Szolgálat munkatársai adnak felvilágosítást. Elektronikus úton a karrier@tolna.police.hu címen lehet érdeklődni. Érdeklődni lehet továbbá a rendőrség új online felületén, a www.karrier.police.hu–n. Az érdeklődők a városi rendőrkapitányságokon is kérhetnek tájékoztatást. A héten – február 5. és február 11. között – Bonyhádon, Szekszárdon, Pakson, Tamásiban és Dombóváron is toboroznak majd.

Címkék: Tamási, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.