Városlista
2019. október 14, hétfő - Helén

Hírek

2019. Szeptember 18. 13:28, szerda | Helyi

Fejezzük be közösen!

Fejezzük be közösen!

A 700 éves Tamási 700 receptje utolsó füzetéhez várják az ételleírásokat.

- 2015 szeptemberében „A 700 éves Tamási 700 receptje” címmel füzetsorozatot indítottam el azzal a céllal, hogy recepteket gyűjtsek a városban lakóktól, az ide költözőktől, az innét elszármazottaktól - mondta Örményi János, a kiadványok szerkesztője. - Az elmúlt évek során 8 kötetben 610 recept jelent meg az itt élők segítségével, közreműködésével. A közreadottak közt minden ételtípusra számtalan ötlet található, újak és régiek, a hazai és a nemzetközi konyha remekei egyaránt fellelhetők. A visszajelzések azt igazolják, hogy haszonnal forgatják az olvasók. Elérkezett az idő az utolsó, még hiányzó 90 ételleírás összegyűjtésére, a 9. füzet kiadására. Ehhez kérem most ismét a tamásiak segítségét! A kézzel leírt, fénymásolt recepteket szíveskedjenek a Formula papírboltban kihelyezett gyűjtőbe elhelyezni! Ha kényelmesebb és egyszerűbb, akkor juttassák el e-mail címemre, ormenyijanos@gmail.com, vagy küldjék el közösségi oldalamra! Minden receptadományozónak szeretném megköszönni a segítségét azzal, hogy féláron megvásárolhatják a 9. füzetet.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 11. 09:35, péntek | Helyi

Rendkívüli nyitvatartási rend lesz érvényben a kormányablakokban

Az önkormányzati választások hétvégéjén rendkívüli nyitvatartási rend lesz érvényben a kormányablakkal, okmányirodával rendelkező településeken.

2019. Október 11. 09:34, péntek | Helyi

Önkormányzati választások lesznek vasárnap

A tamási választókerületben a megválasztható képviselők száma 8 fő, ennek megfelelően a választópolgárok szavazataikat érvényesen legfeljebb 8 képviselő-, 1 polgármester-jelöltre, valamint 1 megyei listára adhatják le.

2019. Október 10. 08:10, csütörtök | Helyi

Beleshettek a Sportok Házába

Az épülő Sportok Házába nyertek bepillantást tegnap a tamási sportegyesületek, valamint a város diáktestületének képviselői.

2019. Október 07. 11:49, hétfő | Helyi

Felmérik a kábítószerhelyzetet a városban

Szeptemberben ismét összeültek a Tamási Kábítószerügyi Egyeztető Fórum tagjai. Ez alkalommal a város középiskoláinak helyzetbemutatása volt a fókuszban.