Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Szeptember 18. 13:28, szerda | Helyi

Fejezzük be közösen!

Fejezzük be közösen!

A 700 éves Tamási 700 receptje utolsó füzetéhez várják az ételleírásokat.

- 2015 szeptemberében „A 700 éves Tamási 700 receptje” címmel füzetsorozatot indítottam el azzal a céllal, hogy recepteket gyűjtsek a városban lakóktól, az ide költözőktől, az innét elszármazottaktól - mondta Örményi János, a kiadványok szerkesztője. - Az elmúlt évek során 8 kötetben 610 recept jelent meg az itt élők segítségével, közreműködésével. A közreadottak közt minden ételtípusra számtalan ötlet található, újak és régiek, a hazai és a nemzetközi konyha remekei egyaránt fellelhetők. A visszajelzések azt igazolják, hogy haszonnal forgatják az olvasók. Elérkezett az idő az utolsó, még hiányzó 90 ételleírás összegyűjtésére, a 9. füzet kiadására. Ehhez kérem most ismét a tamásiak segítségét! A kézzel leírt, fénymásolt recepteket szíveskedjenek a Formula papírboltban kihelyezett gyűjtőbe elhelyezni! Ha kényelmesebb és egyszerűbb, akkor juttassák el e-mail címemre, ormenyijanos@gmail.com, vagy küldjék el közösségi oldalamra! Minden receptadományozónak szeretném megköszönni a segítségét azzal, hogy féláron megvásárolhatják a 9. füzetet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 09. 08:14, kedd | Helyi

Eltűnt Orsós Veronika Melinda és Fodor Krisztina

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 05. 15:00, péntek | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma nálunk már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!