Városlista
2020. február 25, kedd - Géza

Hírek

2019. Szeptember 18. 13:28, szerda | Helyi

Fejezzük be közösen!

Fejezzük be közösen!

A 700 éves Tamási 700 receptje utolsó füzetéhez várják az ételleírásokat.

- 2015 szeptemberében „A 700 éves Tamási 700 receptje” címmel füzetsorozatot indítottam el azzal a céllal, hogy recepteket gyűjtsek a városban lakóktól, az ide költözőktől, az innét elszármazottaktól - mondta Örményi János, a kiadványok szerkesztője. - Az elmúlt évek során 8 kötetben 610 recept jelent meg az itt élők segítségével, közreműködésével. A közreadottak közt minden ételtípusra számtalan ötlet található, újak és régiek, a hazai és a nemzetközi konyha remekei egyaránt fellelhetők. A visszajelzések azt igazolják, hogy haszonnal forgatják az olvasók. Elérkezett az idő az utolsó, még hiányzó 90 ételleírás összegyűjtésére, a 9. füzet kiadására. Ehhez kérem most ismét a tamásiak segítségét! A kézzel leírt, fénymásolt recepteket szíveskedjenek a Formula papírboltban kihelyezett gyűjtőbe elhelyezni! Ha kényelmesebb és egyszerűbb, akkor juttassák el e-mail címemre, ormenyijanos@gmail.com, vagy küldjék el közösségi oldalamra! Minden receptadományozónak szeretném megköszönni a segítségét azzal, hogy féláron megvásárolhatják a 9. füzetet.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 25. 08:58, kedd | Helyi

Ismét döntőben a tamási szaxofonos

Pécsen zajlott le a X. országos, a továbbképző évfolyamokra járó tanulók számára Oltai Adrienne emlékére rendezett verseny regionális válogatója.

2020. Február 24. 08:58, hétfő | Helyi

Összefogott apa és fia

A tamási rendőrök őrizetbe vették azt a 44 éves helyi férfit, aki több hónapja tartó rossz viszonya miatt folyamatosan fenyegette, és egy alkalommal megkötözte feleségét.

2020. Február 19. 11:40, szerda | Helyi

Egységre és együttes döntésre kell törekedni

Fontos, hogy a lakosság nemcsak látható, hanem gyorsan, szakszerűen, határozottan, jogszerűen és nem utolsósorban emberségesen intézkedő rendőrrel, rendőrséggel találkozzon, hangsúlyozta az új tamási rendőrkapitány.

2020. Február 18. 10:05, kedd | Helyi

Még lehet csatlakozni a kihíváshoz

Az Olvasás Öröméért címmel kihívást tett közzé a Könnyü László könyvtár az olvasni szeretőknek.