Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2018. Február 26. 08:53, hétfő | Helyi
Forrás: MTI

Felfüggeszti a kikapcsolásokat az E.ON a hétre

Felfüggeszti a kikapcsolásokat az E.ON a hétre

A héten várható extrém hideg miatt vasárnapig felfüggeszti a számlatartozások miatti kikapcsolásokat az E.ON Hungária Zrt.

A társaság pénteken az MTI-hez eljutatott közleménybe tudatta: extrém hideg téli időjárás esetén az életvédelmi szempontokat helyezi előtérbe, ezért döntött - a korábbi évekhez hasonlóan - a hátralék miatti kikapcsolások szüneteltetése mellett. A kikapcsolások február 26-a és március 4-e közötti felfüggesztésével ahhoz kívánnak hozzájárulni, hogy az előrejelzések alapján várható extrém hidegben minden ügyfélnél legyen villamosenergia-ellátás - írták, megjegyezve, hogy a kikapcsolási eljárás szüneteltetése kizárólag az E.ON Energiakereskedelmi Kft.-vel szerződéses viszonyban álló ügyfelekre vonatkozik. A Zrt. a felfüggesztéssel párhuzamosan, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósággal egyeztetve, megteszi a szükséges "felkészülő intézkedéseket", és később kezd hozzá azokhoz a hálózat-karbantartási munkálatokhoz, amelyek áramszünettel járnának - közölte a társaság.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 11:14, hétfő | Helyi

30 éve halt meg Würtz Ádám grafikus

Halálának 30. évfordulója alkalmából Tamásiban a DámPont Ökoturisztikai Látogatóközpontban emlékkiállítása nyílt május 11-én.

2024. Május 08. 13:55, szerda | Helyi

Színes programokkal várja Tamási a Tour de Hongrie mezőnyét

Részletek cikkünkben olvashatók. Nagyításhoz kattintson a képre.

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.