Városlista
2019. június 24, hétfő - Iván

Hírek

2018. Szeptember 13. 08:38, csütörtök | Helyi
Forrás: teol.hu

Felújítással, korszerűsítéssel készültek az új tanévre

Felújítással, korszerűsítéssel készültek az új tanévre

A Vályi Péter Szakképző Iskola és Kollégiumban napelemes rendszert építettek ki, és kicserélték a kollégium bútorait is.

Felújítással, korszerűsítéssel készültek az új tanévre a Szekszárdi Szakképzési Centrum tagintézményeiben. Ezekről és a folyamatban lévő munkálatokról Ábrahám Norbert főigazgató beszélt a teolnak. A Szekszárdi Szakképzési Centrum több tagintézményében történt felújítás, korszerűsítés az elmúlt hetekben. Ezek egy részét pályázati forrásból, míg egy részét saját költségvetésből és saját bevételekből teremtették elő – mondta Ábrahám Norbert. Hozzátette: a befejezett beruházások összértéke megközelíti a négyszáznegyvenkilenc millió forintot, a folyamatban lévő fejlesztéseké pedig majdnem kétszáznegyvenöt millió forintot tesz ki. A befejezett munkák közé tartozik, hogy egy sikeres pályázatnak köszönhetően hat tagintézményükben – köztük a Vályi Péter Szakképző Iskola és Kollégiumban - napelemes rendszert építettek ki százkilencven millió forint értékben. Emellett a tamási tagintézményben a faszerkezetek lazúrozását, valamint a faszerkezeti elemek gombásodás elleni kezelését végezték el, ami harminchárom millió forintba került. Az intézmény kollégiumának fűtéskorszerűsítésére közel tizenkét millió forintot költöttek, és mintegy tíz millió forint értékben cserélték ki a bútorokat.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 24. 08:05, hétfő | Helyi

Nem vitték el a kukáját, erre előkapta a markolót, és bosszút állt

A Tamási Rendőrkapitányságon közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetése miatt indítottak eljárást.

2019. Június 24. 08:03, hétfő | Helyi

Előzzük meg a szabadtéri tüzeket!

Szinte nem telik el Tolna megyében sem úgy nap, hogy ne riasztanák a tűzoltókat szabadtéri tűzesetekhez.

2019. Június 20. 14:22, csütörtök | Helyi

A hobbi, amelyhez elhivatottság is kell

A Tamási Polgárőr Egyesület tagjai szakadó esőben, sárban, vagy épp a tűző napon is mennek, hogy felkutassák az eltűnt személyeket, ha arra van szükség.

2019. Június 20. 14:21, csütörtök | Helyi

Évadot zártak a Pántlikások

A Pántlika néptánc együttes május 25-én mutatta be évzáró műsorát a Tamási Művelődési Központban.