Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2018. Május 11. 11:48, péntek | Helyi

Figyelem! Mérgezik az állatokat Tamási két utcájában

Figyelem! Mérgezik az állatokat Tamási két utcájában

Több állat pusztult el a Bercsényi és a Kisfaludy utcákban, valószínűleg méreggel átitatott élelmet dobtak be nekik.

Több sajnálatos esetre hívta fel a figyelmünket egy az említett területen lakó olvasónk. Ahogy elmondta: a Bercsényi és a Kisfaludy utcákban a közelmúltban több állat elpusztult mérgezés következményeként, köztük olyanok is, akik az udvart nem tudják elhagyni, tehát egyértelmű, hogy a méreg "házhoz jött", vagyis valaki bedobta azt a kerítésen. Egy cicát is mérgezéssel vittek orvoshoz, de ő szerencsére jól van már, és egy kutyát is sikerült időben orvoshoz vinni, ő is megmenekült. Dr. Firtos Barna állatorvos megerősítette: több állatot kezelt arról a területről mérgezés miatt. A szer egyelőre még ismeretlen.

A Tamási Polgárőrök fokozott polgárőri jelenléttel készülnek az említett utcákban, éjszakai őrjáratot is szerveznek. Akad köztük olyan, akinek négy kutyája pusztult el a mérgezések miatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 11:14, hétfő | Helyi

30 éve halt meg Würtz Ádám grafikus

Halálának 30. évfordulója alkalmából Tamásiban a DámPont Ökoturisztikai Látogatóközpontban emlékkiállítása nyílt május 11-én.

2024. Május 08. 13:55, szerda | Helyi

Színes programokkal várja Tamási a Tour de Hongrie mezőnyét

Részletek cikkünkben olvashatók. Nagyításhoz kattintson a képre.

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.