Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Május 14. 13:46, csütörtök | Helyi

Figyelmeztetést adtak ki Tolna megyére - zivatar és jég is jöhet

Figyelmeztetést adtak ki Tolna megyére - zivatar és jég is jöhet

Elsőfokú figyelmeztetést adott ki csütörtökre és péntekre az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) Tolna megye területére.

Az OMSZ elsőfokú figyelmeztetése értelmében csütörtökön és pénteken zivatar alakulhat ki. Mint írták elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat. Tolna megye területére csütörtökre nem csak figyelmeztetést, de riasztást is kiadtak, vagyis a jelzett időjárási esemény néhány órán belül bekövetkezhet.

Ma napközben főként délen alakulhat ki egy-egy zivatar, majd estétől az Észak-Dunántúlon és a középső országrészben fordulhatnak elő helyenként zivatarok egy nyugat-keleti irányú záporos csapadéktömbhöz kapcsolódóan.

Holnap délutántól főként az ország északkeleti felén, valamint a Dunántúlon alakulhatnak ki helyenként zivatarok, melyeket elsősorban viharos erejű széllökések (jellemzően 70-80 km/h, de egy-egy helyen akár >80 km/h is lehet) kísérhetnek, de kisebb méretű (< 1cm) jég is előfordulhat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.