Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2018. Augusztus 29. 08:10, szerda | Helyi

Flashmobra készülnek a kangások Tamásiban

Flashmobra készülnek a kangások Tamásiban

A cél megint jótékony: ezúttal a Dombóvári Szent Lukács Kórház szülészeti osztályának gyűjtenek.

- Már tavaly elhatároztam, hogy idén a dombóvári kórház szülészetén található vizesblokkok felújítására fogunk gyűjteni a következő megmozdulásunkon, amelyre augusztus 31-én, pénteken kerül sor - mondta az esemény szervezője, Nagy Ágota.

- Sok környéken élő kismamát érint ez. Habár a csecsemő és szülészeti osztály nagyon szép fel van újítva Dombóváron, a vizesblokk nem újult meg, és mi szeretnénk támogatni ezt a projektet. A sportágválasztón, a Túrmezei téren fél 4-től anyatorna bemutatót tartok, bárki kipróbálhatja a kangatréninget, majd ezt követően 16 órától az anyukákkal közösen három zeneszámra táncolunk, miközben adománygyűjtő dobozba gyűjtünk. Ha valaki nem tud eljönni, de szerete a jótékony ügy mellé állni, nyugodtan keressen engem a facebookon, a jövő hét folyamán még leadhatja az adományát, utána pedig személyesen viszem el a dombóvári kórházba a gyűjtött összeget.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.