Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. Július 14. 10:17, péntek | Helyi

Főispáni Elismerő Oklevélben részesült Jakab Gabriella

Főispáni Elismerő Oklevélben részesült Jakab Gabriella

A Tolna Vármegyei Kormányhivatal Tamási Járási Hivatala munkatársának a napokban adták át az elismerést.

Dr. Horváth Kálmán főispán és Göttlingerné Pintér Judit hivatalvezető köszöntőjében méltatta Jakab Gabriella lojalitását és több mint tíz éves kiemelkedő és példaértékű szakmai munkásságát. Mint ismertették: munkáját a rendkívüli pontosság, precizitás jellemzi. Feladatait mindig szívügyének tekinti, legyen az iratselejtezés, adatszolgáltatás vagy leltározás. Hatalmas segítségére volt munkatársainak a szomszédunkban zajló háború miatt járásunkba érkező menekültek ügyeinek intézésében, nyelvtudásával és empatikus hozzáállásával minden szakterületen segített. Munkatársaival, vezetőivel jó kapcsolatot ápol, együttműködő és segítőkész minden helyzetben. Gondoskodó természete nemcsak a kollégái felé irányul, neki köszönhető a III. emelet gyönyörű virágai és a közös névnapok, évzáró rendezvények szervezése is. Jakab Gabriella a Lvovi Egyetem Közgazdasági Karán végzett 1984-ben mezőgazdasági számvitellel foglalkozó közgazdász szakon. 1996-ban államháztartási szakon mérlegképes könyvelő képesítést szerzett. 2013-ban közigazgatási alapvizsgát tett és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Vezetői és Továbbképzési Intézetében kormányablak ügyintéző képesítést szerzett. 2015-ben a közigazgatási szakvizsgát is sikeresen teljesítette. 1984-ben állt munkába Ukrajnában, ahol mezőgazdasági és borászati szakterületeken dolgozott. Miután családjával Magyarországra költözött a Kaposvári Egyetem Takarmánytermesztési Kutató Intézetében kezdte meg pályafutását pénzügyi szakemberként. 2011-ben került a Tamási Polgármesteri Hivatalhoz, mint pénzügyi ügyintéző. A járások megalakulásától, 2013. január 1-étől a Tamási Járási Hivatal Hatósági és Gyámügyi Osztályának munkatársa. Feladatai itt szerte ágazóak voltak, a szociális ügyintézésen át, a titkársági, üzemeltetési, koordinációs feladatokon keresztül a leltározás, iratselejtezés, és pénzügyi ügyintézés sem kerülte el. 2023. július 7-én új feladatot kapott, nyugdíjasként főállású nagymamája lehet négy csodálatos, okos, eleven fiú unokájának. Elismeréséhez szívből gratulálunk!

Címkék: Tamási, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.