Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Szeptember 28. 08:48, szerda | Helyi

Gímtrófea szemle és szarvasbőgő élménytúra a parkerdőben

Gímtrófea szemle és szarvasbőgő élménytúra a parkerdőben

A vadászszemeket gyönyörködtető trófeák mellett ismét lesznek érdekes és látványos programok is csütörtökön a parkerdőben

Már- már rendhagyó esemény közeleg az idei szarvasbőgési időszak vége felé a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. és Tamási életében: szeptember 29-én, csütörtökön 15 órai kezdettel idén is kiállítják az idei bőgés színe- javát a Tamásiban található Miklósvári Parkerdő pihenőtavánál. A vadászszemeket gyönyörködtető trófeák mellett ismét lesznek érdekes és látványos programok is. Lesz például magyar agár fajta-, és munkabemutató műnyúl hajszával, íjászat kicsiknek- nagyoknak, népi ügyességi játékok, verseny óvodásoknak, erdei büfé, vadászkürt és népdal szólamok. A Trófeaszemlét Ugron Ákos Gábor, az állami földekért felelős helyettes államtitkár nyitja meg, majd a Baranya Vadászkürt Együttes koncertjére kerül sor. Este fél 7-től kezdetét veszi az elmaradhatatlan családi szarvasbőgő élménytúra a parkerdő rejtett ösvényein, 20 perces időközökben, 30 fős csoportokban. A szervező Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. mindenkit szeretettel vár csütörtökön a helyszínen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.