Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Szeptember 17. 09:26, szerda | Helyi
Forrás: TSZSE

Gyalogtúrák a Gyulaji Dámrezervátumban

Gyalogtúrák a Gyulaji Dámrezervátumban

Gyönyörű tájakat és sok állatot láthattak azok a lelkes túrázók, akik részt vettek a Tamási Szabadidő és Sport Egyesület által szervezett gyalogtúrákon

- Az elsőre július 19-én került sor, a Gyulaj Zrt.-nek köszönhetően a csodálatos Dámrezervátumban – tudtuk meg Holub Zsókától, a TSZSE sajtóreferensétől. - Poszpis Péter túravezető rengeteg érdekes információt osztott meg a több mint ötven gyalogossal, akik a túra során 11,5 kilométert tettek meg, három óra leforgása alatt. A kirándulásért természetesen trófea is járt.
A második túrát augusztus 9-én rendezték meg, ám ezúttal egy egész napos elfoglaltságra invitálták a résztvevőket, szintén meseszép tájakkal, állatvilággal és egy közös piknikkel. A túra során több, mint 20 kilométert tettek meg az erdők szerelmesei, és kellőképp fáradtan, de sok élménnyel gazdagodva hagyták maguk mögött a dámrezervátumot, remélve, hogy lesz még alkalmuk ebben a csodás környezetben kirándulni.

Címkék: TSZSE Tamási

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.