Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. Január 23. 09:02, csütörtök | Helyi

Gyerekeknek és kisállatoknak gyűjtöttek

Gyerekeknek és kisállatoknak gyűjtöttek

A Tolna Megyei Kormányhivatalban már évek óta hagyomány, hogy adventi időszakban adománygyűjtést szerveznek a kollegák minden szervezeti egységnél.

A Tamási Járási Hivatal ez alkalommal is csatlakozott ehhez a felhíváshoz, és rengeteg adományt gyűjtöttek. - Évek óta visszatérő a Tamási és Környéke Szociális Központ cipősdoboz akciója számunkra – mondta a járási hivatal vezetője, Göttlingerné Pintér Judit. – Karácsony előtt a nehéz sorsú gyermekeknek szoktunk kedveskedni ruhával, játékkal, édességgel, apróbb használati tárgyakkal. Ez volt az első év, hogy úgy gondoltuk, nem csak a gyerekek karácsonyát szeretnénk szebbé tenni, hanem a négylábú kedvencekét is: kutyákét, macskákét. Ezért az Aktív Tamási Közhasznú Egyesülethez fordultunk, akiknek tevékenységük egyik célja az állatvédelem. Sokan tudják az önkénteseikről, hogy a kóbor kutyákat, cicákat összeszedik, és ideiglenesen helyezik el saját otthonukba, akár saját háziállataik mellé őket. Az ő munkájukat szerettük volna segíteni a gyűjtéssel, ezeknek a kutyusoknak, cicusoknak gyűjtöttünk tápot, konzervet, jutalomfalatot, valamint használt takarókat, ami a tél időszakban nagyon fontos. Rendkívül büszke vagyok a kollégáimra, mert elképesztő mennyiségű ajándék gyűlt össze, öröm volt végignézni a csomagokon! Szabadosné Vastag Edina, a Tamási és Környéke Szociális Központ intézményvezetője, és Péti Zoltán, az Aktív Tamási Közhasznú Egyesület elnöke vette át tőlünk az adományokat, aki Zsebivel, a szintén mentett kutyával érkezett. A jövőben is tervezünk hasonló megmozdulásokat, külön öröm számomra, hogy ahogy az évek telnek, a csomagok száma nem csökken, hanem ellenkezőleg: évről-évre többet tudunk adni, és ez mindannyiunknak jó érzés.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!