Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2019. Május 29. 08:17, szerda | Helyi
Forrás: TMKI, fotó: Gulyás Tibor

Gyerekzsivajtól voltak hangosak a tűzoltólaktanyák

Gyerekzsivajtól voltak hangosak a tűzoltólaktanyák

Három hivatásos, három önkormányzati és nyolc önkéntes tűzoltó egyesület laktanyájának kapui tárultak ki az érdeklődők előtt.

Több százan voltak kíváncsiak az idén is a tűzoltók mindennapjaira május 25-én Tolna megyében. A Tamási Önkormányzati Tűzoltóság is várta a látogatókat. Kiderült, hogy még mindig sok gyermek szeretne tűzoltó lenni, ha nagy lesz, van, aki tűzoltós pólóban érkezett, volt aki saját kis tűzoltó sisakban, de a tűzoltók igazi védőruháját is szívesen próbálgatták - nem csak a gyerekek. A picik izgatottan várták, hogy megszólaljon a sziréna, azonban a legtöbben megilletődtek a hangjától. Számos program várta a tűzoltólaktanyákban a gyermekeket és szüleiket délelőtt tíztől délután négyig, és még a nap is kisütött végre gyereknap alkalmából. A laktanyákba látogatók próbariasztásokat nézhettek meg, megtapasztalhatták, milyen érzés lecsúszni a rúdon, tűzoltóautókba ülhettek be, magukra ölthették a védőruhát, vagy éppen célba lőhettek a puttonyfecskendővel. A programok négy órakor nem értek véget, a délutáni szieszta után is folyamatosan érkeztek az érdeklődő családok.

Vasárnap, gyermeknapon a Tamási Önkormányzati Tűzoltóság ugyancsak várta a látogatókat a szokásos gyermeknapi programokra: délután 14 órától füstsátorral, aszfaltrajzzal, ügyességi versenyekkel, és az elmaradhatatlan habpartyval.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.