Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Február 10. 08:54, hétfő | Helyi sport
Forrás: TKSE

Győzelem a Kaposvár KK ellen

Győzelem a Kaposvár KK ellen

Újabb két fordulót rendeztek a Somogy megyei kosárlabda bajnokságban, ahol egy könnyebb és egy nehezebb feladat várt a fiúkra

A február elsején Tamásiban rendezett Kaposvár KK elleni összecsapáson a papírforma alapján hazai győzelmet remélhettek a szurkolók. Nem is okoztak csalódást a Dámok és a fiatal játékosokkal felálló ellenfél ellen könnyed, szép játékkal nyerték a mérkőzést. Külön örömöt okozott Baumann, Csizmadia, Zámbó és Breuer-Orbán ponterős játéka, valamint az hogy a hazai csapat színeiben pályára lépő Bakó Richárd is 4 pontal kivette a részét a 78-51 arányú győzelemből.

Egy hét pihenő után folytatódott a felnőttek szereplése immáron Kaposváron, ahol a Zrinyi csapatát kellett volna legyőzni. A tabella második helyén álló csapat ellen nehéz feladat várt a nem túl jó előjelekkel elutazó tamásiakra. Több meghatározó játékos nem tudott a csapat rendelkezésére állni munkahelyi vagy egyéb elfoglaltások miatt, így csak nagy erőfeszítések árán lehetett volna sikert elérni. A csapat meg is tett mindent ennek érdekében, de sajnos a küzdelem mellett egy pici szerencse hiányzott a bravúrhoz így 60-49 arányú vereség lett a méskőzés vége. Rossz hír a csapat háza tájáról Csordás boka sérülése, akit így több hétig nélkülözniük kell a Dámoknak. Az ő pótlására gyors szervezésben leigazolták Baumann Bencét, volt NB1-es utánpótlás és NB2-es játékost, aki reméljük, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Május 03. 13:42, péntek | Belföld

46 ezer fát ültettek el eddig az Országfásítási programban

Meghaladja a 46 ezret az Országfásítás programban az elmúlt négy évben elültetett fák száma