Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Szeptember 22. 10:12, hétfő | Helyi

Hagyd otthon az autód!

Hagyd otthon az autód!

Ma van az Autómentes világnap, melynek jelentőségére vályis és gimis diákok transzparensekkel hívták fel Tamásiban az autósok figyelmét

Az Európai Unió szeptember 22-re Autómentes világnapot hirdetett meg. A minden évben megrendezett esemény célja, hogy felhívja a figyelmet a motorizáció és az elavult közlekedésszervezés által okozott súlyos környezeti és egészségügyi problémákra. A rendezvényre először 1997-ben került sor a franciaországi La Rochelle-ben. 2001 elején megszületett az autómentes napról szóló Európai Charta, melyet másodikként – az unión kívüli országok közül elsőként – Magyarország írt alá.

Tamásiban a Vályi Péter Szakképző Iskolai Tagintézmény, és a Béri Balogh Ádám Gimnázium diákjai közösen járták a várost, hogy felhívják az autósok figyelmét a mai nap jelentőségére. A Tamási Kerékpáros Alapítvány és a Tamási MTB Sport Klub szervezésében este 17 órától kerékpáros felvonulás indul a Kossuth térről, hangsúlyozva a fenntartható, környezet- és emberbarát városi közlekedés előnyeit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.