Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2018. Április 02. 19:26, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Hasznos tanácsokat kaptak az érdeklődők

Hasznos tanácsokat kaptak az érdeklődők

Márciusban a Dombóvári,- a Tamási- és a Bonyhádi Rendőrkapitányság munkatársai is tartottak előadásokat fiatalok és idősek részére egyaránt

Hasznos tanácsokat és kiadványokat is kapnak az érdeklődők megyeszerte a bűnmegelőzési szakemberektől. Idén is folytatja a rendőrség a másfél éve tartó „Házhoz megyünk!” elnevezésű, nagy sikerű országos kampánysorozatát. A szakemberek a program keretében tájékoztatást és ajánlásokat adnak a vagyonvédelemről, az internet veszélyeiről és az áldozatvédelemről is – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Az országos kampánysorozat fő célja, hogy szakemberektől származó információk közreadásával a rendőrség segítse a közbiztonság növelését és javítsa az állampolgárok önvédelmi képességét. Márciusban a Dombóvári,- a Tamási- és a Bonyhádi Rendőrkapitányság munkatársai is tartottak előadásokat fiatalok és idősek részére egyaránt, valamint több helyszínen és időpontban hoztak létre információs pontokat az illetékességi területükhöz tartozó településeken.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.