Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2018. Március 27. 07:31, kedd | Helyi

Hat hektáron égett az erdő

Hat hektáron égett az erdő

Tamási külterületi részén kapott lángra az erdő és aljnövényzete tegnap délután, az esethez több egység is vonult.

Tegnap délután futott be riasztás a Tamási Önkormányzati Tűzoltókhoz, hogy a város külterületi részén, Tamási és Gyulaj között mintegy hat hektáron lángra kapott az erdő és aljnövényzete. Vonultak a Tamási Önkéntes Tűzoltók is, valamint Dombóvárról, Szekszárdról, Bonyhádról, Kaposvárról is érkeztek egységek, illetve a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat is. A helyszínre érkezve, mint azt a Tamási Önkormányzati Tűzoltók parancsnoka, Dubóczki Balázs elmondta, felmérték, hogy az egységek jó része visszafordítható, így végül a tamásiak és a dombóváriak maradtak, akik kéziszerszámokkalfékezték meg a lángokat. Az eset során személyi sérülés nem történt.

(fotó: Radány Péter, Tamási ÖTE)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.