Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2022. Szeptember 05. 07:51, hétfő | Helyi

Házi droglabort számoltak fel a rendőrök Tolna megyében

Házi droglabort számoltak fel a rendőrök Tolna megyében

A dílernél ötezer adag kábítószerre elég alapanyagot találtak, le is tartóztatták.

2019 júniusától heti rendszerességgel állított elő és árusított speedet az a férfi, akire a Tolna megyei rendőrök is felfigyeltek egy idő után a police.hu beszámolója szerint. A férfi az általa bérelt műhelyben állította elő az amfetamint.

A Tolna megyei nyomozók egy, korábban a Fejér megyei kollégákkal közös nyomozás során jutottak el a díler laborjához, ahol kutatást is tartottak. Ekkor foglaltak el ismeretlen eredetű fehér port és zöld növényi törmeléket is – később mindkettőről szakértő állapította meg, hogy kábítószerek, és jócskán átlépik a jelentős mennyiség alsó határát. A kutatás során több olyan eszközt és alapanyagokat is lefoglaltak, amiket kábítószer készítésére szokás használni.

Az elmúlt napokban több olyan ingatlanban is kutatást tartottak, amik a dílerhez voltak köthetők – és mindegyik helyszínen nagy mennyiségben találtak kábítószergyanús anyagokat. Ilyen például az a nagyjából kétkilós fehér massza és az az egy liter speedolaj is, amiket lefoglaltak. A lefoglalt anyagok közel ötezer adag kábítószer előállítására alkalmasak. Ezeken kívül lefoglaltak még műszaki cikkeket, és több százezer forint készpénzt is.

A férfit a Tolna megyei rendőrök elfogták, őrizetbe vették, és gyanúsítottként hallgatták ki jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem miatt. A férfit azóta le is tartóztatták.

Címkék: Tamási, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!