Városlista
2020. január 26, vasárnap - Vanda

Hírek

2019. Január 02. 15:01, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Hét baleset történt az elmúlt négy napban Tolna megyében

Hét baleset történt az elmúlt négy napban Tolna megyében

Simontornyán a szalagkorlátnak csapódott egy autó, az eset körülményeit a Tamási Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya vizsgálja.

Egy személygépkocsi közlekedett 2019. január 2-án éjfél után Simontornyán a Malom utcában. Haladása során a 61-es főútra történő kanyarodás közben az autó vezetője elvesztette uralmát a jármű felett és a szalagkorlátnak csapódott. A balesetben személyi sérülés nem történt. Az eset körülményeit a Tamási Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya vizsgálja.

Tolna megyében a rendőrök a hosszú hétvégén további hat baleset helyszínén intézkedtek. A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a balesetek döntő része emberi mulasztás miatt történik, amelyek legtöbbször az elsőbbség meg nem adása, a relatív gyorshajtás, az út-és látási viszonyoknak nem megfelelő vezetési stílus, a figyelmetlenség és az előzési, valamint a kanyarodási szabályok figyelmen kívül hagyása miatt következnek be.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 24. 08:41, péntek | Helyi

Ittas volt a tegnap esti baleset sofőrje

A Tamási és Szakály között történt balesetben súlyosan megsérült annak a teherautónak vezetője, aki a 65-ös főúton hajtott egy lakatlan ház udvarára.

2020. Január 24. 08:37, péntek | Helyi

Könyvbemutató: K. Németh András - Tamási 1919-ben

K. Németh András: Tamási 1919-ben ellenforradalom, vörösterror, fehérterror című könyvének bemutatójára várják az érdeklődőket a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteménybe.

2020. Január 23. 09:02, csütörtök | Helyi

Gyerekeknek és kisállatoknak gyűjtöttek

A Tolna Megyei Kormányhivatalban már évek óta hagyomány, hogy adventi időszakban adománygyűjtést szerveznek a kollegák minden szervezeti egységnél.

2020. Január 23. 09:00, csütörtök | Helyi

Kiderült, miért gyulladt ki a WC a pécsi IC-n pénteken

Nem volt érvényes jegye az utazáshoz, ezért bement a mosdóba, hogy időt nyerjen - mondta a férfi.