Városlista
2020. szeptember 21, hétfő - Máté

Hírek

2019. Január 02. 15:01, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Hét baleset történt az elmúlt négy napban Tolna megyében

Hét baleset történt az elmúlt négy napban Tolna megyében

Simontornyán a szalagkorlátnak csapódott egy autó, az eset körülményeit a Tamási Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya vizsgálja.

Egy személygépkocsi közlekedett 2019. január 2-án éjfél után Simontornyán a Malom utcában. Haladása során a 61-es főútra történő kanyarodás közben az autó vezetője elvesztette uralmát a jármű felett és a szalagkorlátnak csapódott. A balesetben személyi sérülés nem történt. Az eset körülményeit a Tamási Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya vizsgálja.

Tolna megyében a rendőrök a hosszú hétvégén további hat baleset helyszínén intézkedtek. A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a balesetek döntő része emberi mulasztás miatt történik, amelyek legtöbbször az elsőbbség meg nem adása, a relatív gyorshajtás, az út-és látási viszonyoknak nem megfelelő vezetési stílus, a figyelmetlenség és az előzési, valamint a kanyarodási szabályok figyelmen kívül hagyása miatt következnek be.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 21. 13:35, hétfő | Helyi

A művelődési központ természetjáró csoportja újra bebarangolja hazánk legszebb tájait

A tamási természetjárók szeptember 26-án ismét útra kelnek, buszuk reggel 8 órakor indul a tamási Kossuth térről a Velencei tó partján fekvő Dinnyésre.

2020. Szeptember 21. 13:33, hétfő | Helyi

Egy időben táncolnak együtt hétfőn

Szeptember 21-én, hétfőn 17 órakor az ország különböző pontjain - Tamásiban is - egy időben szólaltatják meg zenéjüket a Szenior Örömtánc csoportok, hogy együtt táncoljanak a demenciával élőkért.

2020. Szeptember 16. 16:47, szerda | Helyi

Kötelező a maszk használata a tamási piacon

Porga Ferenc, a város polgármestere hívta fel a figyelmet arra, hogy a maszk használata ismét kötelező lesz a piacon, már holnap is.

2020. Szeptember 16. 16:46, szerda | Helyi

Több vasúti baleset is történt

A Tamási Rendőrkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök kettő anyagi kárral végződő baleset helyszínén intézkedtek.