Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Október 28. 09:20, hétfő | Helyi
Forrás: TMRFK, fotó: djz.hu

Hiányolta a zenét, megütötte a kocsmárost

Hiányolta a zenét, megütötte a kocsmárost

Egy ozorai presszóban a vendéglátóhely tulajdonosára támadt egy vendég.
A bűnügyben lezárult a nyomozás

Nem szolgáltatott neki zenét egy korábbi alkalommal - ezt kérte számon egy férfi egy ozorai presszóban a tulajdonostól. A vendég meg is ütötte a kocsmárost, akinek eltörött az orrcsontja. Az ott tartózkodók közül a tulajdonosnak, illetve a támadónak is segítségére siettek, verekedés alakult ki. Előkerült egy piszkavas is, de azzal csak huzakodtak, a fém tárggyal nem ütöttek meg senkit.
A tulajdonos felesége hívta ki a rendőröket, akik két percen belül a helyszínen voltak és szétválasztották a verekedőket. Az eset még 2012. április 28-án, az esti órákban történt. Az ügyben a Simontornyai Rendőrőrs indított nyomozást. A támadót, egy 35 éves tamási férfit garázdaság vétsége, valamint súlyos testi sértés bűntette, egy 34
éves ozorai férfit garázdaság vétsége, egy 26 éves ozorai fiatalembert súlyos testi sértés bűntett elkövetésének kísérlete megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.
A nyomozás nemrég zárult le. A Tamási Rendőrkapitányság a nyomozati iratokat 2013. október 21-én küldte meg vádemelési javaslattal a Tamási Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.