Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. Június 10. 13:06, szerda | Helyi

Holnaptól bővül az árusok köre a piacon

Holnaptól bővül az árusok köre a piacon

A tamási piacon június 11-től ismét megjelenhet minden árus, az idősávos vásárlási rend azonban továbbra is fennmarad.

Június második hetétől visszaáll a korábbi rend a tamási piacon. Porga Ferenc, a város polgármestere arról számolt be, hogy a néhány hete tartó állapot, vagyis, hogy csak a kistermelők árusíthatnak a városi piacon, június 11-től megszűnik. A zöldséget, gyümölcsöt, füstölt árut, virágot, mézet árusítók köre kibővül, holnaptól újra helyet kaphatnak a területen a bazárosok és egyéb árusok is. Az idősávos vásárlási rend továbbra is érvényben lesz, tehát 9 és 12 óra között csak a 65 év felettiek látogathatják a piacot, a 65 év alattiak reggel 9 óra előtt, illetve déli 12 óra után tehetik ezt meg. A szájmaszk használata kötelező.

(Képünk illusztráció)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!