Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2018. Október 23. 19:54, kedd | Helyi

Horváth Laura lett Tamási Város Sportembere

Horváth Laura lett Tamási Város Sportembere

Kisgyermek korában elkötelezte magát a sport iránt, Tamásiban több edző is egyengette a pályafutását.

Horváth Laura az a sportoló, aki már egész kisgyermek korában elkötelezte magát ezen a területen, első osztályos korában a focival kezdett ismerkedni, de hamar áttért a kézilabdára. Tamásiban több edző is egyengette a pályafutását, elsőként Lanczki Andrea, őt követte Szabóné Kovács Noémi, aztán Dravecz Károly, Forró Mónika, majd Kovacsik Gábor és Varga László. Bár nagyon fiatal, mégis hosszú lenne felsorolni azt a sok bajnokságot, kupát, tornát, diákolimpiát, NB 1-es versenyt, melyen csapatával részt vett és kiváló eredményeket ért el. Eddigi pályafutására az idei évben került fel a korona, júliusban a magyar női junior kézilabda válogatott tagjaként, a Debrecenben rendezett világbajnokságon – melyet története során először nyert meg a magyar női junior válogatott – csapatával Horváth Laura is világbajnoki aranyérmet szerzett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 09:05, hétfő | Helyi

Megnyílnak a laktanyák kapui gyermeknap alkalmából

Május 26-án, vasárnap idén is kinyílnak a laktanyák szertárkapui, hogy gyereknap alkalmából feledhetetlen élményt nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

2024. Május 13. 11:14, hétfő | Helyi

30 éve halt meg Würtz Ádám grafikus

Halálának 30. évfordulója alkalmából Tamásiban a DámPont Ökoturisztikai Látogatóközpontban emlékkiállítása nyílt május 11-én.

2024. Május 08. 13:55, szerda | Helyi

Színes programokkal várja Tamási a Tour de Hongrie mezőnyét

Részletek cikkünkben olvashatók. Nagyításhoz kattintson a képre.

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.